Adatvédelmi nyilatkozatok

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Senses Stúdió Kft.

A Senses Stúdió Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.plukkido.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) webáruházat üzemeltet, amelynek során a Honlapra látogatók (továbbiakban: Felhasználók) adatait kezelik a hatályos jogszabályokkal összhangban (vonatkozó törvények: 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, valamint 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (különös tekintettel a 13/A. §-ra)

Felhasználó a Honlap használatával elfogadja és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Szolgáltató és Üzemeltető Felhasználó személyes adatait kizárólag a számlázás lehetővé tétele, illetve a létrejött szerződések bizonyítása céljából használja fel.

Felhasználó személyes adatainak megismerésére a csomagszállítást végrehajtó szervezet, Magyar Posta Zrt jogosult. Szolgáltató, valamint Kereskedő a külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

A szerződés megkötéséhez szükséges adatok 5 évig elektronikus iktatásban szerepelnek.

A Szolgáltató biztosítja a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az Adatkezelési Nyilatkozatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Adatkezelési Nyilatkozatban foglaltakat.

Az adatkezelő megnevezése:
Név: Senses Stúdió Kft.
Székhely: 8624 Balatonszárszó, Dózsa Gy. út 17.
Képviselő neve: Táncsics Judit, Nagy Balázs
Cégjegyzékszám: 14-09-314777
Bejegyző Bíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vételi száma: folyamatban
Nyilvántartásba bejegyző hatóság: folyamatban
Adószám: 14172476-1-14
Közösségi adószám: HU14172476-1-14
Számlavezető pénzintézet: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Pénzforgalmi jelzőszám: 10918001-00000046-92350003
IBAN számlaszám: HU63 1091 8001 0000 0046 9235 0003
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban
Engedély száma: folyamatban
Telefonszám: +36 20 440 8590
E-mail: info@plukkido.hu

Az Adatkezelési Nyilatkozat hatálybalépésének ideje: 2014. március 31.

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Nagy Balázs (üzemeltető)

Nagy Balázs (a továbbiakban: Üzemeltető) a www.plukkido.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) webáruházat üzemeltet, amelynek során a Honlapra látogatók (továbbiakban: Felhasználók) adatait kezelik a hatályos jogszabályokkal összhangban (vonatkozó törvények: 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, valamint 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (különös tekintettel a 13/A. §-ra)
Felhasználó a Honlap használatával elfogadja és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Szolgáltató és Üzemeltető Felhasználó személyes adatait kizárólag a számlázás lehetővé tétele, illetve a létrejött szerződések bizonyítása céljából használja fel.

Felhasználó személyes adatainak megismerésére a csomagszállítást végrehajtó szervezet, Magyar Posta Zrt jogosult. Szolgáltató, valamint Kereskedő a külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.
A szerződés megkötéséhez szükséges adatok 5 évig elektronikus iktatásban szerepelnek.
A Szolgáltató biztosítja a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.
Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az Adatkezelési Nyilatkozatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Adatkezelési Nyilatkozatban foglaltakat.

Az adatkezelő megnevezése:
Név: Nagy Balázs
Székhely: 1173 Bp Újlak utca 5. 7/68.
Nyilvántartásba vételi száma: 31584494
Adószám: 70925261142
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 00003-0012
E-mail: info@plukkido.hu

Az Adatkezelési Nyilatkozat hatálybalépésének ideje: 2014. március 31.