Megrendelés

Játékaink

AKTUÁLIS AJÁNLAT! Új játékszettünk, a Planet BEVEZETŐ ÁRON, 3000 Ft kedvezménnyel.
Legfontosabb tudnivalók a választáshoz: Három otthoni, gyermeknevelést segítő játékszettünk van: a Benefitto, a Land és a Planet. Melyiket válaszd?Benefitto csomag 2-4 éves korig ajánlott. A Land csomag pedig 4-8 éves korig. 3-nál több játékos esetén vagy nagyobb terepen kalandozni vágyók számára ajánlott a Benefitto+Land kombinációja, melyet KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatsz meg. Az új, hatalmas Planet csomag 3 és 10 év közötti gyerekekhez ajánlott. Ezt az űrhajós csomagot BEVEZETŐ ÁRON vásárolhatod meg december 18-ig vagy a készlet erejéig!
Ezek a játékszettek minden szükséges elemet, bőségesen elegendő figurát tartalmaznak a tökéletes játékhoz akár több gyermek számára is.
Ha mégis bővíteni szeretnéd a játékszetteket plusz figurákkal, akkor a kiegészítő termékeinknél nézz szét, de mindig tájékozódj a termék aloldalán, hogy mely játékszettekhez ajánljuk őket.
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 3-5 munkanap

Kiegészítő termékeink

Ha szeretnéd, választhatsz extra korongokat is. Készítettünk kisebb, 10 db-os figuraválogatásokat, ha egy kicsit színesíteni, bővíteni szeretnéd a választott játékszettet, valamint van lehetőséged a játékszettekhez tartozó teljes figuraszettek megvásárlására is