Megrendelés

Játékaink

AKTUÁLIS MEGLEPETÉS! Land és Planet játékunkhoz MOST PLUSZ 7 Benefitto FIGURÁT ADUNK!
Legfontosabb tudnivalók a választáshoz: Három otthoni, gyermeknevelést segítő játékszettünk van: a Benefitto, a Land és a Planet. Melyiket válaszd?Benefitto csomag 2-4 éves korig ajánlott. A Land csomag pedig 4-8 éves korig. 3-nál több játékos esetén vagy nagyobb terepen kalandozni vágyók számára ajánlott a Benefitto+Land kombinációja, melyet KEDVEZMÉNNYEL vásárolhatsz meg. Az új, hatalmas Planet csomag 3 és 10 év közötti gyerekekhez ajánlott. Ez az űrhajós csomag a Plukkido exkluzív terméke, mely új csomagolást kapott, kis díszdobozban találod a figurákat is, valamint nyomtatott formában kapsz hozzá 4 mesét és módszertani leírást is (további mesék online elérhetőek).
Ezek a játékszettek minden szükséges elemet, bőségesen elegendő figurát tartalmaznak a tökéletes játékhoz akár több gyermek számára is.
Ha mégis bővíteni szeretnéd a játékszetteket plusz figurákkal, akkor a kiegészítő termékeinknél nézz szét, de mindig tájékozódj a termék aloldalán, hogy mely játékszettekhez ajánljuk őket.
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 2-3 munkanap. Személyes átvétel akár a rendelés napján.

Kiegészítő termékeink

Ha szeretnéd, választhatsz extra korongokat is. Készítettünk kisebb, 10 db-os figuraválogatásokat, ha egy kicsit színesíteni, bővíteni szeretnéd a választott játékszettet, valamint van lehetőséged a játékszettekhez tartozó teljes figuraszettek megvásárlására is