Planet Manólevelek

Ha Planet játékot vásároltál, az alábbi 5 dolgot mindenképpen érdemes tudnod.
(További részletek a játék dobozában és online kiadványunkban.)

1. A játék dobozában található meséken, azaz Manóleveleken kívül további leveleket tölthetsz le ingyenesen erről az oldalról. Javasoljuk, hogy a játékot kezdjétek a dobozban lévő és az alább megosztott mappákban is megtalálható Planet Bevezető Manólevéllel. Ebben egy mese formájában keltjük fel gyermeked érdeklődését a játék iránt.

Planet Manólevél

2. A hatalmas méretű Planet táblajátékunkhoz írtunk Nektek 12 db, nevelési helyzetre szabott, kész ManóleveletKattints ide a letöltésért!
Saját számítógépedre való letöltést követően a leveleket tovább tudod szerkeszteni, ha úgy érzed szükséges. A levelek végén találod a meséhez tartozó szülőknek szóló instrukciókat.

3. Írtunk továbbá 12 kiegészíthető Manólevelet, melyből 3 db-ot nyomtatott formában is megtalálsz a Planet dobozában. Kattints ide a letöltésért!
Ezekbe a levelekbe te írod bele az aktuális nevelési helyzetet. Kiadványunkban és a Manólevelek végén található instrukciókban ehhez is kapsz segítséget.

4. Módszertani kiadványunk ingyenes letöltéséhez kattints ide! Ez az útmutató lépésről-lépésre vezet be a játékok használatába és a főbb, módszertani elveket is elmagyarázza, mely hasznodra válhat majd a játék közben is. A Planet játék dobozában is találsz egy rövid útmutatót. Ennek átolvasását követően, akár azonnal kezdhetitek a játékot.

Plukkido Planet Manólevelek

5. Ha kérdésed van és kiadványunkban sem találtad meg a választ, keress minket, a játékot tervező szakembereket. Szívesen segítünk!

Ha még nem vagy a játékos nevelés iránt elkötelezett Plukkido közösség tagja, az alábbi gombbal rendelhetsz tőlünk gyereknevelést segítő mágneses táblajátékainkból. Próbáld ki mennyivel könnyebb a nevelés, ha a pozitív és játékos kommunikációt alkalmazod!

Megrendelés