Egy nap, egy mese nyereményjáték

Regisztrálj az ÚtraManó meseszövő alkalmazásban, hallgass meg gyermekeddel naponta legalább egy mesét, és nyerjetek egy 12.990 Ft értékű Plukkido Land táblajátékot.

A gyermekek világában a képzelet és a valóság még nem különül el élesen egymástól, az óvodáskorú gyerekek fantáziája, ha teret kap, korlátok nélkül képes szárnyalni. Ezért is érdemes minden alkalmat megragadni, hogy a mesék világába merüljünk, és ha úgy érezzük, akkor a meséket hívjuk segítségül a hétköznapi nehezebb helyzetekben is.

A fentieket szem előtt tartva most is egy mesés családi kalandra hívunk titeket: próbáljátok ki, milyen, ha minden nap adtok időt magatoknak egy mesére! Manóink kalandos történetei elkísérnek titeket otthon, autózás és séta közben is. Hallgassatok meg két héten át minden nap legalább egy mesés történetet az ÚtraManó alkalmazásban, és vegyetek részt az Egy nap, egy mese családi kihívásban és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékban.

A kihívást sikeresen teljesítők között rendszeresen kisorsolunk egy 12.990 Ft értékű, nevelést segítő Plukkido Land táblajátékot.

Ki vehet részt a játékban?

Az Egy nap, egy mese kihívásban és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékban új vagy még nem regisztrált ÚtraManó felhasználók vehetnek részt. A kihívás sikeres teljesítésével egy felhasználó legfeljebb egy sorsoláson vehet részt. A sorsolások időpontjai: július 1., július 20., augusztus 3., augusztus 17.

Azok az ÚtraManó felhasználók, akik a jelen nyereményjáték meghirdetése előtt már rendelkeztek regisztrált fiókkal, automatikusan részt vesznek egy külön nekik szóló sorsoláson, amin egy 12.990 Ft értékű Plukkido Land nevelést segítő táblajáték talál gazdára. A sorsolás időpontja: 2022. július 1.

A játék menete:

1. Töltsétek le az ingyenes ÚtraManó applikációt, és regisztráljatok„Fiók” menüpont alatt, hogy részt vehessetek az Egy nap, egy mese kihívásban és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékban. Ha már megvan az app, menjetek a „Fiók” menüpontra, és regisztráljatok.

2. Regisztráció után az alkalmazás automatikusan menti, hogy hol tartotok a kihívás teljesítésében, így nincs szükségetek semmi másra. Haladásotokat ti is tudjátok ellenőrizni a „Céljaitok” menüpont alatt.

3. Miután regisztráltátok felhasználói fiókotokat, csak annyi a dolgotok, hogy gyermekeitekkel együtt 14 napon át megszakítás nélkül minden nap legalább egy mesét meghallgassatok az ÚtraManó applikációban elérhető tartalmak közül. Ez a napi legalább egy mese lehet autózás vagy séta közben megszólaló történet, manóüzenet és otthoni küldetés is. A meséket az „Autós Utazásaink”, a „Manóüzenetek” és a „Sétálós Kalandok” menüpontok alatt találjátok.

4. Engedélyezzétek az értesítéseket („Notification”), hiszen úgy biztosan nem felejtitek el, hogy minden nap szánjatok időt egy új mesére.

5. Ha sikerült teljesíteni a kihívást, azaz ha 14 napon át minden nap meghallgattatok legalább egy mesét, az alkalmazás automatikusan jelzi, hogy részt vehettek a soron következő sorsoláson, amin egy 12.990 Ft értékű Plukkido Land gyermeknevelést segítő táblajátékot nyerhettek. A sorsolás azok között a játékosok között zajlik, akik azonos időszakon belül sikeresen teljesítették a 14 napos Egy nap, egy mese kihívást.

6. A játék időtartama: 2022. június. 01. 18:00-tól visszavonásig.

7. A sorsolások időpontjai: július 1., július 20., augusztus 3., augusztus 17.

A részletes játékszabályzat itt érhető el.

A nyerteseket e-mailben értesítjük az aktuális sorsolást követő 7 munkanapon belül. Ezután a játékosoknak 7 napjuk van arra, hogy visszajelezzenek nekünk, elfogadják-e a nyereményt.

A játékhoz, illetve a kihívás teljesítéséhez szükséges ÚtraManó applikációról itt olvashattok bővebben, és innen ingyenesen le is tudjátok tölteni.