ÚtraManó

utramano_1

A Plukkido legújabb fejlesztése (mely egyelőre teszt verzióban érhető el) az ÚtraManó egy GPS alapú alkalmazás kisgyerekes családoknak, amit autós utazás során használhatnak. Az alkalmazás a gyerekek számára mesébe foglalja az ablakon keresztül éppen látott dolgokat, legyen az egy gyönyörű templom vagy akár egy útszéli villanyoszlop. A gyerekek nem unatkoznak az úton, kifelé figyelnek, nem nyaggatják a szülőt, a család együtt szórakozik.

utramano_mobil_fekvoplukkidos

Az ÚtraManó alkalmazás előre felvett, zenei aláfestéssel rendelkező audioanyagot játszik le a gyermeknek, amint egy adott pont közelébe érkeznek a járművel. Az út során ezekből az audioanyagokból egy koherens mese áll össze, miközben a gyermek kifelé figyel, várja a következő látnivalót, azaz egy meserészletet. Az alkalmazás egyértelműen megkönnyíti a szülő dolgát, aki saját döntése alapján bevonódik az eseményekbe vagy csak a vezetésre koncentrál. A meserészletek írásakor és időzítésekor figyelembevesszük a kisgyermekek pszichológiai jellemzőit, érdeklődését, időt hagyunk a látottak feldolgozására, valamint beépíjük a mára már többezer fős közösségüktől származó, kisgyermekes családok tapasztalatait. Ahogy többi gyereknevelést segítő eszközünknél is, az ÚtraManó-ban is bebocsátást kérünk a gyerekek fantázivilágába és ezzel tesszük élvezetessé és problémamentessé a hosszú utazásokat.

Regisztrálj most és legyél tagja tesztcsoportunknak, akik elsőként próbálhatják ki az ÚtraManó béta Android verzióját. Kérjük, adj visszajelzést arról, hogy tetszett. Jelenleg elérhető útvonal: Budapest-Siófok, M7 autópálya. Ha erre autóztok kisgyerekkel, nem érdemes kihagyni!

Itt jelentkezhetsz

Letölthető ÚtraManó sajtóközlemény