ZsebManóról mondták

Már több mint fél éve indult útnak a Plukkido első telefonos alkalmazása a ZsebManó app. Azóta rengeteg minden történt. Szerepeltünk Tv műsorokban, megjelent róla cikk online és nyomtatott médiában. Na és persze rengeteg visszajelzést kaptunk tőletek, felhasználóktól. Megosztották velünk tapasztalataikat anyukák, apukák, sőt még pedagógusok is, akik a csoporttal tett séták során veszik hasznát a ZsebManó ötleteinek. Álljon itt néhány azokból a kedves üzenetekből, amik a felhasználóktól érkeztek:

Fiam ZsebManó függő lett! “Szuper alkalmazás! Kedves kerettörténet, heti új “hírek”. Ha hirtelen nem vagyok elég kreatív, akkor segítségül hívjuk a manót. Immáron kütyün.

– V. Viktória –

Zseniális! Segítséget és jó szórakozást, együtt játszást ad a szülőknek is akkor, amikor már végső tehetetlenségben már kezd eldurranni a feje 😀 de ha picit lazábban vesszük a világot, mi magunk játszunk vele felnőttek, mi is mókásabban foghatjuk fel…

– N. Zsófia –

Szuper alkalmazás, a gyerkőc nagyon hamar befogadta, azért megyünk gyalog,bicikli helyett,hogy tudjunk játszani 🙂

– U-F. Fatima –

Szuper az ötlet és a megvalósítás is. Unaloműzőként hajlamos lehet az ember a gyerek kezébe nyomni a telefont, ha már nincs más ötlete…ez meg egy telefonos app, de mégis kikalauzol a telefonból, tetszik.

– egy Google-felhasználó –

Ezután az izgalmas fél év után sem dőlhetünk hátra, tovább javítgatjuk, fejlesztjük az appot és közben gőzerővel készül az ÚtraManó is! Már nagyon várjuk, hogy bemutathassuk nektek.


Szólj hozzá