Anyák, ha összefognak

Az alábbiakban egy számunkra nagyon kedves levelet osztunk meg veletek arról, mit is jelenthet az anyáknak a Benefitto:

Kedves Judit, Orsolya és Balázs!

Először is, engedjétek meg, hogy a győrszentiváni anyukák nevében mi is hadd gratuláljunk szívből a Benefitto játék ötletéhez, a kivitelezéshez és az elmúlt évben elért sikereitekhez!

Amikor tudomást szereztünk a Plukkido-ról, minket is azonnal megfogott annak szellemisége és rögtön lázas mozgolódásba kezdtünk, hogy minél több anyukatársunknak vihessük el a hírt. Örömmel töltött el bennünket, hogy létezik egy játék, mely megtanít bennünket arra, hogyan javítsuk, fejlesszük a gyermekeinkkel való kommunikációt, s amely kézzel fogható segítséget nyújt azoknak a megfeneklett helyzeteknek a megoldásában, melyeknek kapcsán már százezredszerre is csődöt mondtunk.

Mindenkit mozgósítottunk, akit csak lehetett. Személyesen, telefonon, a közösségi portálon keresztül és baba-mama klubokban rengeteg anyukával osztottuk meg az információt. Mindenkit hívtunk, csatlakozzon hozzánk egy közösen leadott rendeléshez. Lelkesedésünk úgy tűnik nem volt hiábavaló: mára elértük, hogy tizenhét (!) család gyerkőcei várják lélegzet- visszafojtva, hogy beköltözzön hozzájuk a Benefitto játék apró Manója. 🙂

A Benefitto által egy új kis közösség alakult itt Győrszentivánon, így egy kicsit mi is továbbgondoltuk a kezdeti „közös rendelés” ötletét. Tervünk, hogy a jövőben valamilyen formában folyamatosan megosszuk egymással a játékban szerzett tapasztalatainkat és beszámoljunk egymásnak az elért eredményekről. Az is felmerült bennünk, hogy ha szeretnétek – lehet, hogy már van is erre vonatkozó tervetek –, szívesen fogunk össze egy olyan csapatot, amely akár egy komolyabb nyomon követésben is részt venne. Készíthetnénk visszajelzéseket Nektek konkrét problémák megoldásáról, a megvalósulás esetleges zökkenőiről, amelyek a későbbiekben talán még biztosabb támpontot adnának a kerettörténetek kitalálásához.
….
Bízunk benne, hogy a játék ötletét üdvözlő levelünkkel picit mi is hozzájárultunk örömötökhöz, és hamarosan mi is a sok száz és ezer elégedett Benefitto-használó táborát erősítjük!

Mielőbbi válaszotokat várva, üdvözlettel:

Berecz Judit és Szabó Andrea

Gyerekek: Bori és Bende valamint Barnus és Bendegúz. Köszönjük a megtisztelő levelet és a fotókat! 🙂

gyerkok