Megrendelés

 

Elismerések 2

 

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEINK: Táblajátékainkat 1000-2000 Ft kedvezménnyel, több játékot tartalmazó kombinációinkat 3000-6000 Ft kedvezménnyel kínáljuk Nektek. Játékalapú gyermeknevelésről szóló könyvünket pedig most 700 Ft kedvezménnyel szerezhetitek be. 
Szállítási határidőnk 2-3 munkanap. A személyes átvétel hétköznap 11 és 18 óra között, szombaton 11 és 13 óra között lehetséges.

Játékszettjeink nyomtatott formában tartalmazzák a játék pszichológus és szociálpedagógus szerzőinek módszertani kiskönyvét, egy kezdő mesecsomagot, valamint a figurák tablóját is. A csomagokban mindent megtalálsz, amivel lépésről-lépésre megtanulhatod és alkalmazhatod a játékos nevelés módszerét, és csatlakozhatsz a többezer fős Plukkido-s közösséghez is, ahol segítséget kapsz, ha kérdésed van. A kezdő mesecsomag után pedig további mesék várnak rád online, ingyenesen letölthető formában.

Ajánljuk neked Játékalapú gyermeknevelésről szóló könyvünket, mely ugyan nem szükséges a játékok használatához, de átfogó képet nyújt a gyermeknevelésre napjainkban ható társadalmi tényezőkről és a plukkido módszer pszichológiai elméleteiről, valamint a felhasznált módszerekről. A könyv Dr Gyarmathy Éva, elismert klinikai- és neveléslélektani pszichológus ajánlásával készült.

Hogyan működik?

Melyiket válaszd?

  • Benefitto 2-4 éves korig vagy egyszerűbb játékra vágyó szülőknek ajánlott.
  • Land 4-8 éves korig vagy szabadon alakítható mesére fogékony szülőknek ajánlott.
  • A Planet 2 és 10 év közötti gyerekekhez egyaránt ajánlott. Hatalmas játékterep! Akár 3 testvér is játszhat vele.