Megrendelés

 

Elismerések 2

 

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEINK: Most Benefitto, valamint Benefitto+Land és Benefitto+Land+Planet táblajátékunkat is kedvezményes áron kínáljuk Nektek. A játékok együttes vásárlásával tehát a kedvezmény mértéke növekszik.
Ha csak a Planet játékot szeretnéd megvásárolni, akkor jelenleg előrendelést tudsz leadni, mely során szintén kedvezményt biztosítunk.
Aktuális kedvezményeink 2020. február 15-ig vagy a készlet erejéig érvényesek.

Játékszettjeink nyomtatott formában tartalmazzák a játék pszichológus és szociálpedagógus szerzőinek módszertani kiskönyvét, egy kezdő mesecsomagot, valamint a figurák tablóját is. A csomagokban mindent megtalálsz, amivel lépésről-lépésre megtanulhatod és alkalmazhatod a játékos nevelés módszerét, és csatlakozhatsz a többezer fős Plukkido-s közösséghez is, ahol segítséget kapsz, ha kérdésed van. A kezdő mesecsomag után pedig további mesék várnak rád online, ingyenesen letölthető formában.

Aktuális házhozszállítási határidőnk: 2-3 munkanap.  Személyes átvétel akár a rendelés napján.
Az előrendelési akció keretében rendelt Planet játékunk várhatóan 2020. március 11-én kerül kiszállításra, illetve ekkor vehető át személyesen.

Hogyan működik?

Melyiket válaszd?

  • Benefitto 2-4 éves korig vagy egyszerűbb játékra vágyó szülőknek ajánlott.
  • Land 4-8 éves korig vagy szabadon alakítható mesére fogékony szülőknek ajánlott.
  • A Planet 2 és 10 év közötti gyerekekhez egyaránt ajánlott. Hatalmas játékterep! Akár 3 testvér is játszhat vele.

Ezek a játékszettek minden szükséges elemet, bőségesen elegendő figurát tartalmaznak a tökéletes játékhoz. Ha mégis bővíteni szeretnéd a játékszetteket plusz figurákkal, akkor a kiegészítő termékeinknél nézz szét, de mindig tájékozódj a termék aloldalán, hogy mely játékszettekhez ajánljuk őket, hogy ne rendelj olyat, ami már a csomagban is benne van. Minden játékunk dobozában találsz gyönyörű Manóleveleket is, hogy máris indulhasson a játék. Emellett több tucatnyi online, szerkeszthető Manólevél is elérhető, mellyel évekig tudod használni játékainkat. Mik azok a Manólevelek? A játékot irányító, gyerekeknek felolvasható, nyomtatható vagy a dobozban található mesék, a játékban szereplő figuráktól érkező üzenetek formájában.

Kiegészítő termékeink

Ha szeretnéd, választhatsz extra korongokat is. Készítettünk kisebb, 10 db-os figuraválogatásokat, ha egy kicsit színesíteni, bővíteni szeretnéd a választott játékszettet, valamint van lehetőséged a játékszettekhez tartozó teljes figuraszettek megvásárlására is