Megrendelés

Mágneses táblajátékaink

JÁTÉKOS SEGÍTSÉG A NYÁR VÉGÉRE. MOST A PLANET 3000 FT KEDVEZMÉNNYEL LEHET A TIÉD!

Három otthoni, gyermeknevelést segítő játékszettünk van: a Benefitto, a Land és a Planet. Melyiket válaszd?

  • Benefitto csomag 2-4 éves korig ajánlott.
  • Land csomag 4-8 éves korig.
  • A Benefitto+Land kombinációja 3-nál több játékos esetén vagy nagyobb terepen kalandozni vágyók számára ajánlott.
  • A Planet csomag 2 és 10 év közötti gyerekekhez ajánlott, szintén akár 3 vagy több testvér is játszhat vele. Ez az űrhajós csomag a Plukkido exkluzív terméke, mely új csomagolást kapott, kis díszdobozban találod a figurákat is.

Ezek a játékszettek minden szükséges elemet, bőségesen elegendő figurát tartalmaznak a tökéletes játékhoz. Ha mégis bővíteni szeretnéd a játékszetteket plusz figurákkal, akkor a kiegészítő termékeinknél nézz szét, de mindig tájékozódj a termék aloldalán, hogy mely játékszettekhez ajánljuk őket. Minden játékunk dobozába bővített játékszabályt és 4 db gyönyörű Manólevelet is tettünk (de természetesen továbbra is elérhető marad a több tucatnyi online, szerkeszthető verzió is). Mik azok a Manólevelek? A játékot irányító, gyerekeknek felolvasható, nyomtatható mesék, a játékban szereplő figuráktól érkező üzenetek formájában.

AKTUÁLIS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: 7 munkanap. Személyes átvétel akár a rendelés napján.

Kiegészítő termékeink

Ha szeretnéd, választhatsz extra korongokat is. Készítettünk kisebb, 10 db-os figuraválogatásokat, ha egy kicsit színesíteni, bővíteni szeretnéd a választott játékszettet, valamint van lehetőséged a játékszettekhez tartozó teljes figuraszettek megvásárlására is