A fénygömböcök titkos könyve

3.990 Ft

  • Interaktív mesekönyv
  • A Plukkido pszichológus szerzőitől
  • Gyerekek által irányított történet
  • Az érzelmek feldolgozásáért
  • Gyakorlati tudnivalókkal
Kategória:

Leírás

A fénygömböcök titkos könyve izgalmas történetekkel támogatja a gyerekeket érzelmeik feldolgozásában, és játékos módon, interaktív elemekkel mutatja be a szemüvegviseléshez kapcsolódó gyakorlati teendőket.

Egy szemüveget megszokni ugyanis gyakran érzelmileg megterhelő a gyerekek számára, a vele járó plusz teendők és a különleges odafigyelés pedig komoly kihívást jelenthet a mindennapokban. Ilyenkor sokat számít, ha a gyerekek saját nyelvükön ismerkedhetnek meg az új helyzettel és a rájuk váró feladatokkal.

A könyvet online elérhető, mesébe foglalt gyakorlatok is kiegészítik. A www.meselaszemunk.hu oldalon elérhető Fényleckék szakemberek ajánlásai alapján, interaktív módon segítenek a látásromlás megelőzésében.

Kik azok a fénygömböcök? 

A fénygömböcök a gyerekek látásának védelmezői, világukat a kis felfedezőktől érkező varázslat tölti meg derűvel. Ám Gömböcfalván egyre furcsább dolgok történnek, ezért a Csillám-csapat tagjai felkerekednek, hogy utánajárjanak a rejtélynek. Nyomozásuk során bátor és szemfüles gyerekekkel találkoznak, akikkel közösen vágnak bele az új kalandokba. A fénygömböcök megosztják a szemüveggel kapcsolatos tudnivalókat, a gyerekek pedig kitartásukkal és ügyességükkel segítenek visszaszerezni a gömböcfalvi holdvilágot. Ám a teljes siker még várat magára, ahhoz rátok is szükség van. Készen álltok a titkos küldetésre?