Településeknek

Meseösvény

Ismerd meg otthonod, fedezd fel az ország kincseit!
Önmagában is nagy kaland egy szabadtéri kincskeresés, de még izgalmasabb, ha a gyerekek manókkal közösen, mesés történeteken keresztül élik át. A Plukkido (korábbi nevén ÚtraManó) alkalmazásunk egyedülálló okos megoldásokat kínál településeknek és önkormányzatoknak, hogy az ott lakó vagy odalátogató családok értékesen tölthessék el szabadidejüket.

Meséljünk együtt a helyi látványosságokról, töltsük fel élettel az eldugott kirándulóhelyeket, használjuk ki a digitális lehetőségeket!

Meseösvény önkormányzatoknak

Mit kínál a Plukkido meseösvény?

  • többállomásos, szabadtéri kalandtúra kisgyerekes családoknak
  • geocaching és nyomkeresés kicsit másképp, a gyerekek fantáziájának mozgósításával
  • okos megoldás a városnak, önfeledt szórakozás a családnak
  • minőségi tartalom: profi szinkronszínészek és pszichológus meseírók
  • GPS alapú, meseélménybe integrált ismeretterjesztés aktuális látnivalók révén
  • mindez a Plukkido (korábbi nevén ÚtraManó) alkalmazásban: 61 000 letöltő, havi 3 500 új felhasználó, vagy testre szabott, egyedi digitális megoldással

Debrecenben és Budapesten már bizonyítottunk, legyen az Ön városa a következő!

Hallgasson bele meséinkbe!

Belehallgatok

Kérjen ajánlatot még ma!

Töltse ki az oldal alján található rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Mesébe foglalt utazás

Keltse életre városát! Varázsoljon családi élményt az egyhangú utazásokból, tegye interaktívvá a városi látnivalókat. A Plukkido manói online meseélménybe foglalják az autók ablakából észrevehető útmenti látnivalókat, és hasonlóan különlegessé teszik a buszon vagy villamoson eltöltött időt. A fejlesztő, GPS alapú applikáció leköti a kisgyerekek figyelmét, és sokszor még a felnőttek ismereteit is bővíti.

Mesébe foglalt utazás - önkormányzatoknak

Mutassuk meg együtt a helyi látnivalókat, fejlesszük közösen a várost!

  • Digitális megoldás kicsiknek és nagyoknak: élvezetesebb autózás, vonzóbb tömegközlekedés minden nap.
  • Okosváros gyerekszemmel: mesés buszozás, varázslatos villamos, kalandok az autóút során.

Győrben, Szegeden és Egerben is mesélünk, Debrecenben pedig így működünk: nézze meg a debreceni mesevillamos történetét, és hallgasson bele városi meséinkbe.

Belehallgatok

Mesék díszletévé varázsolná települését vagy gyerekbarát megoldást keres helyi ünnepek, fesztiválok vonzóbbá tételére? Innovatív lépésre készül a turizmus fellendítésére? Esetleg érdekli a mesebusz és a mesevillamos lehetősége?

Kérjen ajánlatot még ma!

Töltse ki az oldal alján találhatórövid űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Manómentő masina

Keltse új életre a helyi játszótereket!

Manómentő Masina - önkorményzatoknak

A Játéknappal karöltve tervezett interaktív Manómentő masina olyan hangalapú, mégis képernyőmentes digitális eszköz, ami a gyerekek aktív bevonásával újraértelmezi a játszóteret, és a fantáziavilág segítségével kitágítja annak határait. A különböző játszótéri eszközökhöz és egyben változatos manóföldi galibákhoz kapcsolódó mesés kalandok mozgásos feladatokkal ösztönzik az együttműködést és a közös játékot.

A megszokott helyszín így sokszínűbbé és szerethetőbbé válik. A játékos küldetések teljesítésével a fantáziatevékenység és a kompetenciaélmény is növekszik, a gyerekek kis hősként élhetik át a varázslatos kalandokat, és szívesebben térhetnek vissza az újabb kalandokért. A masinán keresztül a manók rendszeresen üzennek a gyerekeknek, de az emellett matatófalként és rajztáblaként is funkcionál.

 

Ideki program

A Plukkido játszótereken és óvodákban is jelen van: az Ideki program egyedi megoldása családok és közösségek számára biztosít lehetőséget kisebb konfliktusok feloldására, a hazaindulás vagy az elválás támogatására, és ezzel egyidőben az önfeledt szórakozásra. Az Ideki postaládákban elhelyezett manólevelek játékos formában illeszkednek a mindennapokba, sok helyzetben útmutatást adnak, ráadásként pedig rövid helytörténeti sétákra is hívnak már közel 20 hazai játszótéren és óvodában.

Ideki játszótér, az okos játszótér önkormányzatoknak

Budapesten és Gyálon már bevált.

Megnézem

Legyen az Ön lakóhelyén is Ideki udvar vagy Ideki játszótér, kérjen ajánlatot még ma!

 

Írjon nekünk, ha szeretne többet megtudni a meseösvényről, a mesélő városokról vagy a játszótéri lehetőségekről.

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!