ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Üdvözlünk a www.plukkido.hu “Általános szerződési feltételek” oldalán. Kérjük, alaposan olvasd át az itt leírtakat, mielőtt megrendelsz tőlünk egy gyermeknevelést segítő játékot, vagy annak kiegészítőjét, vagy pedig használnád az általunk fejlesztett mobilalkalmazásokat,  és csak abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, ha minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve!

Az oldalon történő vásárlással, illetve a mobilalkalmazás használatával automatikusan elfogadod az alább felsorolt szerződési feltételeket. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

A megrendeléssel és szállítással kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel a megadott elérhetőségeinken rendelkezésedre állunk!

Jelen dokumentum 2018. március 6-án lép hatályba, 2020. január 17.-én frissült.

Szolgáltató adatai:

A szerződés a Plukkido Games Korlátolt Felelősségű Társasággal jön létre.
Név: Plukkido Games Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1155 Budapest, Rákos út 243.
Képviselő neve: Táncsics Judit
Cégjegyzékszám: 01-09-309415
Bejegyző Bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 26236722-2-42
Közösségi adószám: HU26236722
Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt.
Pénzforgalmi jelzőszám: 11715014-21443875-00000000
IBAN számlaszám: HU54 117150142144387500000000
Telefonszám: +36 20 440 8590
E-mail: info@plukkido.hu

A megvásárolható termékek köre:

A www.plukkido.hu oldalon szereplő gyermeknevelést segítő játékok. A termék információs oldalán, a termék fotója mellett szerepel még az adott termék összetétele és egyéb jellemző tulajdonságai. A termékeknél megjelenített képek, illetve színek illusztrációk, ezért a valóságtól eltérhetnek.
Ha a játékokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merül fel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@plukkido.hu e-mail címen!

Regisztráció:

A Honlap tartalmának minden része bármely Felhasználó számára ingyenesen, regisztráció nélkül elérhető. Ennek megfelelően a honlapon történő vásárlásnak nem feltétele az érvényes regisztráció, tehát a weboldal böngészésére, valamint a megrendelni kívánt termék kiválasztására és megrendelésére bejelentkezés és regisztráció nélkül is lehetőséged van.
A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a honlap használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Felhasználónak a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.

A vásárlás menete:

A Megrendelés oldalon található „Kosárba rakom” gombra való kattintással, majd a Kosár menüpontban a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintást követően egy űrlapot tölthetsz ki. A megrendelni kívánt mennyiség, szállítási mód, fizetési mód választása és a kért adatok kitöltését, valamint az Adatvédelmi nyilatkozat és az ÁSZF elfogadását követően a Megrendelem gomb megnyomásával leadod rendelésedet. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked az általad megadott e-mail címre, mely tartalmazza a megrendelésed azonosítóját és a fizetési feltételeket. Amennyiben ez nem történik meg Téged ajánlattételi kötelezettség nem terhel.
A rendelés módosítására, lemondására indokolt esetben a termék postázását megelőzően telefonon van lehetőséged, az alábbi email címen: info@plukkido.hu

Amennyiben az elektronikus pénztárcával való fizetést választottad, úgy átirányítunk a Barion felületére. A fizetés után kapsz tőlünk visszaigazoló emailt, melyben a megrendelésed részletei szerepelnek.

Az adatbeviteli hibák javítására a Megrendelem gomb megnyomását megelőzően a javítani kívánt adatra való kattintással van lehetőséged. Kérjük, figyelmesen nézd át a megadott adataidat mert a hibás adatokból valamint a megrendelés folyamata közben felmerülő technikai problémákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

Fizetési feltételei:

Az oldalon szereplő termékek árai Forintban értendők és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (27%). A termékek ára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.
A szállítási költség, minden esetben a vásárlás során általad választott szállítási mód függvényében kerül felszámításra. A szállítási költség tartalmazza a csomagolás díját.

A termék(ek) vételárának kiegyenlítése az alábbi módon történhet:
-személyes átvétel estén készpénz fizetéssel vagy előre történő banki átutalással,
-banki átutalással, az üzemeltető a Plukkido Kft. Otp Banknál vezetett 11715014-21443875-00000000 számú bankszámlaszámára történő utalással,
-elektronikus úton Barionnal, (Az e-pénztárcával történő fizetésre vonatkozó tájékoztató itt érhető el: http://www.barion.com/hu)
-utánvéttel történő postázással.

Online fizetéseknél csak akkor kerül a megrendelés továbbításra a Plukkidohoz, ha a bank a pénzügyi teljesítést visszaigazolja. Amíg a banktól nem érkezik meg a pénzügyi teljesítés igazolása, addig a megrendelés függőben marad, továbbításra nem kerül, a Megrendelő visszaigazoló emailt nem kap, ezáltal addig a Megrendelő, és a megrendelést teljesítő vállalkozás közt sem jön létre elektronikus szerződés

A fizetés módját a “Pénztár” oldal fizetésre vonatkozó része alatt kell kiválasztanod.
Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban a visszaigazolásban szereplő megrendelési számot minden esetben tüntesd fel! 

Kérjük, hogy e-pénztárca használatakor a megjegyzés rovatban tüntesd fel ha a termék fizetőjének neve és a megrendelő neve nem egyezik!

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a termékekkel együtt adjuk át, vagy küldjük el Részedre.

Kiszállítás feltételek:

A csomag postára adása az utalás beérkezését követő munkanapon történik.
A kiszállítás csomagként, a Csomagpiac Kft. vagy a Magyar Posta Zrt. által szállítva 2-4 munkanapon belül teljesül.
Személyes átvételre leghamarabb az előre történő banki átutalás beérkezését követő 2 munkanapon belül van lehetőség, előre e-mailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Az időpont egyeztetést mi kezdeményezzük, a megrendelés leadásakor az általad megadott elérhetőségeken keresztül.

Kiszállítás módja, díja és határideje:

Személyes átvétel, 1066 Budapest, Zichy Jenő u. 30., 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. helyszíneken: 0 Ft – leghamarabb 1-2 munkanap.
Kiszállítás csomagként, előre utalást követően: 893 Ft – 2-4 munkanap
Kiszállítás csomagként, utánvéttel: 1.130 Ft – 2-4 munkanap (a futárszolgálat terheltségétől függően)
Fenntartjuk a jogot a kiszállítás és fizetési módok elérhetőségének változtatására, valamint a kiszállítás díjának akció keretében történő felvállalására.

Átvétel:

A terméket előzetes időpont-egyeztetést követően, személyesen is át tudod venni az alábbi címeken:
· 1066 Budapest, Zichy J. u. 30. mf. 3. (csak kézpénzes fizetés!)
· 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. Játék3 boltja.

Csomagként való házhoz kézbesítés esetén a terméket az MPL, Magyar Posta Zrt.  vagy a Csomagpiac Kft. szállítja.

Számla:

A termék átvételekor papíralapú számla átadása történik.

Elállási jog

Elállási jogodat a fogyasztó és a vállalkozás között létrejött szerződés részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet szabályozza. E rendelet alapján az elállási jogod a termék kézhezvételének napjától él. A kézhezvétel napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Amennyiben szeretnél élni az elállási jogoddal, akkor kérjük ezt minél hamarabb, a info@plukkido e-mail címen jelezd nekünk. Az így elküldött elállási nyilatkozatban kérjük, adj meg a megrendelésben szereplő minden adatot, a megrendelés számát, illetve a megrendelésnek és a termék kézhezvételének az időpontját.
Szándéknyilatkozatod elküldése után a terméket küld el számunkra az alábbi címre: 1155 Budapest, Rákos út 243. Kérjük ügyelj arra, hogy a terméket alaposan becsomagold, hogy a szállítás során ne érje sérülés. A termékkel együtt a kiállított számlát is küld vissza számunkra. Kizárólag sértetlen állapotú termék árát áll módunkban visszatéríteni. A termék visszaküldésének költsége Téged terhel.
A kifizetett vételár visszafizetése az áru visszavételét követően legkésőbb 30 munkanapon belül teljesül.

Szavatosság, jótállás:

A szavatossági és jótállási felelősségünket a Ptk-ban és a 19/2014. (IV.29.) NGM rendeletben foglaltak szabályozzák.
Kérjük, ha a szavatossági idő alatt a termék meghibásodik, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@plukkido.hu email címen majd a terméket és a vásárlást igazoló számlát (vagy annak másolatát) küld vissza a részünkre.

Jogérvényesítési lehetőségek:

A termékkel kapcsolatos panaszaidat az alábbi elérhetőségeken keresztül tudod megtenni: e-mail: info@plukkido.hu, telefon: +36 20 440 85 90

Vitás kérdés esetén az illetékes békéltető testület a Budapesti Békéltető Testület, címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre a magyar jog az irányadó és ezen jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadóak.

Plukkido ZsebManó és Útramanóelhasználási feltételek (Utoljára frissítve: 2020 január 17.)

Jelen felhasználási feltételek (a továbbiakban: “feltételek”) a Plukkido Kft. (a továbbiakban: “mi”) által üzemeltetett Plukkido ZsebManó és Útramanó mobilalkalmazás (a továbbiakban: “szolgáltatás”) használatát szabályozzák. Kérjük, olvassa el a feltételeket, mielőtt elkezdi használni a szolgáltatást. A szolgáltatás használatával jelzi, hogy elfogadja ezeket a feltételeket és vállalja a feltételek betartását. Ha nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, tartózkodjon a szolgáltatás használatától.

Szellemi tulajdonjogok

A szolgáltatás és az általa megvalósított funkciók és a közölt tartalmak minden szellemi tulajdonjoga a Plukkido Kft.-t és annak licenciaadóját illeti. Ezeket az alkotásokat szerzői jogi szabályok és nemzetközi egyezmények védik Magyarországon és a világ minden táján. Márka- és arculati elemeinket bármilyen egyéb termékkel és szolgáltatással kapcsolatban tilos felhasználni a Plukkido Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.

Linkek más weboldalakra

A szolgáltatásunk más, harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek nem állnak a Plukkido Kft. ellenőrzése alatt. A Plukkido Kft. nem vállal felelősséget a harmadik fél által üzemeltetett weboldalak vagy szolgáltatások tartalmáért, adatvédelmi elveiért és gyakorlataiért. A feltételekkel együtt Ön elfogadja, hogy a Plukkido Kft. nem vonható felelősségre sem közvetlenül, sem közvetve olyan károkért és veszteségekért, amelyek ilyen weboldalak vagy szolgáltatások tartalmának vagy szolgáltatásainak használatából erednek. Javasoljuk, hogy ismerje meg minden olyan harmadik fél által üzemeltetett weboldal és szolgáltatás felhasználási feltételeit és adatkezelési elveit, amelyet meglátogat.

Megszűnés

Amennyiben Ön megszegi a feltételeket, a szolgáltatást előzmények, következmények és indoklás nélkül azonnali hatállyal felfüggesztjük vagy megszűntetjük. A megszüntetés hatályba lépésekor Ön minden jogát elveszíti a szolgáltatás használatára.

Felelősség korlátozása

A Plukkido Kft. beleértve a cég vezetőit, alkalmazottait, partnereit, ügynökeit, beszállítóit és leányvállalatait is, semminemű felelősséget nem vállal semmiféle közvetett, véletlen, különleges, következményes vagy megtorló jellegű veszteségért beleértve különösen, de nem kizárólagosan a következőket: jövedelem vagy bevétel kiesése, adatvesztés, felhasználási jog elvesztése, jó hírnév elvesztése vagy más, immateriális veszteség, amely a következőkből ered: (i) a szolgáltatás igénybe vétele, vagy az igénybe vételének elmulasztása (ii) bármely, a szolgáltatással kapcsolatba hozható harmadik fél általi tartalom vagy eljárás (iii) bármely, a szolgáltatásból eredő tartalom, (iv) jogosulatlan hozzáférés, felhasználás vagy az adatfolyam vagy tartalom jogosulatlan megváltoztatása, akkor is, ha annak alapja garancia, szerződés, károkozás (ideértve a hanyagságot is) vagy bármely más jogi kategória, még akkor is, ha erről előzetesen tudomásunk volt és akkor is, ha az ennek elhárítására szolgáló eljárás sikertelennek bizonyul.

Általános jogi nyilatkozat

A szolgáltatást Ön saját felelősségére veszi igénybe jelen formájában, bármiféle közvetlen vagy közvetett, jogszabályban rögzített vagy speciális garancia nélkül, nem kizárólagosan beleértve az eladhatóságért és a használhatóságért vállalt garanciát is. A Plukkido Kft. és annak leányvállalatai valamint licenciaadói nem garantálják, hogy a szolgáltatás a) szünetmentesen rendelkezésre áll, biztonságos és bármikor elérhető egy adott helyen b) hibái kijavításra kerülnek c) mentes a vírusoktól vagy más ártalmas összetevőktől d) használata megfelel az Ön elvárásainak.

Alkalmazandó jog

Jelen feltételekre nézve a magyar törvények irányadók tekintet nélkül a jogszabályi rendelkezésekkel kapcsolatos ütközésekre. Ha valamely jogunkat vagy rendelkezésünket nem tudjuk érvényesíteni, az nem jelent mentességet ezen jogok vagy rendelkezések alól. Ha jelen feltételek valamely rendelkezése bírósági úton végrehajthatatlannak vagy érvénytelennek bizonyul, úgy az jelen feltételek többi rendelkezését változatlanul érvényben hagyja. Jelen feltételek szolgáltatásunk tekintetében teljes körű megállapodásnak minősülnek, és minden korábbi, a szolgáltatásunkkal kapcsolatos megállapodást hatályon kívül helyeznek.

Változások

Fenntartjuk a jogot, hogy jelen feltételek rendelkezéseit bármikor saját belátásunk szerint módosítsuk vagy lecseréljük. Ha a változás lényegi jellegű, megpróbálunk a hatályba lépés előtt 30 nappal értesítést küldeni a változásról. Azt, hogy mi minősül lényegi változásnak, saját belátásunk szerint döntjük el. Ha Ön úgy dönt, hogy a változások után is igénybe veszi szolgáltatásunkat, azzal a megváltozott rendelkezéseket Önre nézve kötelezőnek ismeri el. Ha nem ért egyet ezekkel a megváltozott feltételekkel, kérjük, tartózkodjon a szolgáltatás használatától.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van az Általános Szerződési Feltételek -re vonatkozóan, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@plukkido.hu – n.