ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Üdvözlünk a www.plukkido.hu “Általános szerződési feltételek” oldalán. Kérjük, alaposan olvasd át az itt leírtakat, mielőtt megrendelsz tőlünk egy gyermeknevelést segítő játékot, vagy annak kiegészítőjét és csak abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, ha minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve! Az oldalon történő vásárlással automatikusan elfogadod az alább felsorolt szerződési feltételeket. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

A megrendeléssel és szállítással kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel a megadott elérhetőségeinken rendelkezésedre állunk!
Jelen dokumentum 2018. március 6-án lép hatályba.

Szolgáltató adatai:

A szerződés a Plukkido Games Korlátolt Felelősségű Társasággal jön létre.
Név: Plukkido Games Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1155 Budapest, Rákos út 243.
Képviselő neve: Táncsics Judit
Cégjegyzékszám: 01-09-309415
Bejegyző Bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 26236722-2-42
Közösségi adószám: HU26236722
Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt.
Pénzforgalmi jelzőszám: 11715014-21443875-00000000
IBAN számlaszám: HU54 117150142144387500000000
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban
Telefonszám: +36 20 440 8590
E-mail: info@plukkido.hu

A megvásárolható termékek köre:

A www.plukkido.hu oldalon szereplő gyermeknevelést segítő játékok. A termék információs oldalán, a termék fotója mellett szerepel még az adott termék összetétele és egyéb jellemző tulajdonságai. A termékeknél megjelenített képek, illetve színek illusztrációk, ezért a valóságtól eltérhetnek.
Ha a játékokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merül fel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@plukkido.hu e-mail címen!

Regisztráció:

A Honlap tartalmának minden része bármely Felhasználó számára ingyenesen, regisztráció nélkül elérhető. Ennek megfelelően a honlapon történő vásárlásnak nem feltétele az érvényes regisztráció, tehát a weboldal böngészésére, valamint a megrendelni kívánt termék kiválasztására és megrendelésére bejelentkezés és regisztráció nélkül is lehetőséged van.
A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a honlap használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Felhasználónak a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.

A vásárlás menete:

A Megrendelés oldalon található „Kosárba rakom” gombra való kattintással, majd a Kosár menüpontban a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintást követően egy űrlapot tölthetsz ki. A megrendelni kívánt mennyiség, szállítási mód, a kért adatok kitöltését és az ÁSZF elfogadását követően a Megrendelem gomb megnyomásával leadod rendelésedet. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk Neked az általad megadott e-mail címre, mely tartalmazza a megrendelésed azonosítóját és a fizetési feltételeket. Amennyiben ez nem történik meg Téged ajánlattételi kötelezettség nem terhel.
A rendelés módosítására, lemondására indokolt esetben a termék postázását megelőzően telefonon van lehetőséged, az alábbi email címen: info@plukkido.hu
Az adatbeviteli hibák javítására a Megrendelem gomb megnyomását megelőzően a javítani kívánt adatra való kattintással van lehetőséged. Kérjük, figyelmesen nézd át a megadott adataidat mert a hibás adatokból valamint a megrendelés folyamata közben felmerülő technikai problémákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

Fizetési feltételei:

Az oldalon szereplő termékek árai Forintban értendők és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (27%). A termékek ára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.
A szállítási költség, minden esetben a vásárlás során általad választott szállítási mód függvényében kerül felszámításra. A szállítási költség tartalmazza a csomagolás díját.

A termék(ek) vételárának kiegyenlítése 3 módon történhet:
-személyes átvétel estén készpénz fizetéssel vagy előre történő banki átutalással,
-banki átutalással, az üzemeltető a Plukkido Kft. Otp Banknál vezetett 11715014-21443875-00000000 számú bankszámlaszámára történő utalással,
-utánvéttel történő postázással.
A fizetés módját a “Pénztár” oldal fizetésre vonatkozó része alatt kell kiválasztanod.
Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban a visszaigazolásban szereplő megrendelési számot minden esetben tüntesd fel!
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a termékekkel együtt adjuk át, vagy küldjük el Részedre.

Kiszállítás feltételek:

A csomag postára adása az utalás beérkezését követő munkanapon történik.
A kiszállítás csomagként, az Magyar Posta Zrt., MPL által szállítva 2-4 munkanapon belül teljesül.
Személyes átvételre leghamarabb az előre történő banki átutalás beérkezését követő 2 munkanapon belül van lehetőség, előre e-mailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Az időpont egyeztetést mi kezdeményezzük, a megrendelés leadásakor az általad megadott elérhetőségeken keresztül.

Kiszállítás módja, díja és határideje:

Személyes átvétel, 1155 Budapest, Rákos út 243. vagy 1095 Budapest, Mester utca 14-16., 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. helyszíneken: 0 Ft – leghamarabb 1-2 munkanap.
Kiszállítás csomagként, kizárólag előre utalást követően: 893 Ft – 2-4 munkanap
Kiszállítás csomagként, utánvéttel: 1.048 Ft – 2-4 munkanap
Fenntartjuk a jogot a kiszállítás és fizetési módok elérhetőségének változtatására, valamint a kiszállítás díjának akció keretében történő felvállalására.

Átvétel:

A terméket előzetes időpont-egyeztetést követően, személyesen is át tudod venni az alábbi címeken:
· 1155 Budapest, Rákos út 243. B/1.
· 1095 Budapest, Mester utca 14-16.
· 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.

Csomagként való házhoz kézbesítés esetén a terméket az MPL, Magyar Posta Zrt. szállítja.

Számla:

A termék átvételekor papíralapú számla átadása történik.

Elállási jog

Elállási jogodat a fogyasztó és a vállalkozás között létrejött szerződés részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet szabályozza. E rendelet alapján az elállási jogod a termék kézhezvételének napjától él. A kézhezvétel napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Amennyiben szeretnél élni az elállási jogoddal, akkor kérjük ezt minél hamarabb, a info@plukkido e-mail címen jelezd nekünk. Az így elküldött elállási nyilatkozatban kérjük, adj meg a megrendelésben szereplő minden adatot, a megrendelés számát, illetve a megrendelésnek és a termék kézhezvételének az időpontját.
Szándéknyilatkozatod elküldése után a terméket küld el számunkra az alábbi címre: 1155 Budapest, Rákos út 243. Kérjük ügyelj arra, hogy a terméket alaposan becsomagold, hogy a szállítás során ne érje sérülés. A termékkel együtt a kiállított számlát is küld vissza számunkra. Kizárólag sértetlen állapotú termék árát áll módunkban visszatéríteni. A termék visszaküldésének költsége Téged terhel.
A kifizetett vételár visszafizetése az áru visszavételét követően legkésőbb 30 munkanapon belül teljesül.

Szavatosság, jótállás:

A szavatossági és jótállási felelősségünket a Ptk-ban és a 19/2014. (IV.29.) NGM rendeletben foglaltak szabályozzák.
Kérjük, ha a szavatossági idő alatt a termék meghibásodik, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@plukkido.hu email címen majd a terméket és a vásárlást igazoló számlát (vagy annak másolatát) küld vissza a részünkre.

Jogérvényesítési lehetőségek:

A termékkel kapcsolatos panaszaidat az alábbi elérhetőségeken keresztül tudod megtenni: e-mail: info@plukkido.hu, telefon: +36 20 440 85 90

Vitás kérdés esetén az illetékes békéltető testület a Budapesti Békéltető Testület, címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre a magyar jog az irányadó és ezen jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadóak.