Planet

19.990 Ft

 • 4 db-os variálható játéktábla
 • 36 db-os figuraszett
 • Kezdő mesecsomag
 • Módszertani kiskönyv
Cikkszám: pl004 Kategória:

Leírás

A Plukkido Planet játékát a kisgyermeked, gyermekeid nevelésével járó mindennapos kihívások megkönnyítésére használhatod, legyen szó az elhatalmasodó dacosságról, az étkezéssel vagy az alvással kapcsolatos problémákról, a testvérek közti civakodásról vagy akár az agresszív megnyilvánulásokról.

Mi ebben hiszünk

Játékos módszereinkkel segítünk az együttműködő és szeretetteli szülő-gyermek kapcsolat kialakításában, fenntartásában. Nincs megoldhatatlan helyzet, ha megfelelően szólítod meg gyermeked a játékkal és negatív kritika helyett több figyelmet fordítasz a pozitív megerősítésekre.

Mit kell tenned, hogy sikerüljön?

 1. Helyezd a játéktáblát (mágnesezhető) fém felületre egy olyan központi helyen, ahol könnyen ránézhettek a nap folyamán (pl. hűtő ajtajára). A korongokat pedig tedd a figuratartó zsákba vagy borítékba!
 2. Az első játékot a Bevezető Manólevél felolvasásával kezdd, melyet megtalálsz a dobozban. Ebben az egyik manó figura bemutatja a mesevilág lakóit és felkelti a gyermek érdeklődését a játék iránt. Arra is utal, hogy a gyermek viselkedése és a játék között a későbbiekben összefüggés lesz. Amíg ezt a gyermek is megérti, játszatok feladat nélkül, minden ügyességet visszajelezve a manókkal (pontos instrukciókat találsz a levél hátoldalán).
 3. Ezután a figurák segítségével minden egyes körben (ami akár több napig is eltarthat) egy-egy új történetet játszhattok el. A történetet kitalálhatod te is, vagy használhatod az általunk megírt Manóleveleket. Mindkét esetben a gyermek viselkedésének következtében mozduljanak meg a figurák (az adott történettől függően pl. feljebb jut a manó, a kutyus betereli a bárányokat a karámba, stb). Az általunk írt Manólevelekben mindig egy-egy figura szólítja meg gyermeked és kéri őt különböző ügyességek végrehajtására, pl. egyen gyümölcsöt, kedvesen bánjon a testvérével, stb.

HATALMAS JÁTÉKTÁBLA (56 cm x 42 cm)! Ajánlott 2-10 éves korig. Akár 3 gyermek is játékba vonható vele. A csomag minden szükséges elemet tartalmaz a tökéletes játékhoz. Legújabb játékunk új csomagolást kapott és a dobozban találsz egy instant módszertant és útmutatót, valamint 4 db nyomtatott Manólevelet is, mely egy-egy mesét tartalmaz a játék irányításához valamint ingyenes hozzáférést biztosítunk további 21 Manólevél letöltéséhez.

 • 4 db összeilleszthető játéktábla (összeállítva 56cm x 42cm)
 • 2 db főszereplő figura
 • 34 db jutalom figura
 • 4 db nyomtatott Manólevél
 • gyönyörű figuratartó doboz és praktikus csomagolás
 • instant módszertan és játékszabály
 • ingyenes online hozzáférés további 21 Manólevél letöltéséhez

További információk

Tömeg 0,55 kg