Hurrá! Hamarosan indul a Plukkido IDEKI Programja!

Egy ÚJABB PLUKKIDO ESZKÖZ lát napvilágot, az IDEKI.

FB_IDEKI2

Történt ugyanis, hogy az élet mesébe illően (tényleg!) sorozatosan fehívta a figyelmünket egy régóta dédelgetett álmunkra, így bár tervezett kapacitás nem volt rá, mégis összeszedtük magunkat és végül belevágtunk. Ezért bejelenthetjük, hogy még a nyáron kitelepítjük a Plukkido szellemiségét a szabadba is.

A program megvalósításában a XV. kerületi önkormányzat működik velünk együtt, ahol nagy lelkesedéssel fogadták (sőt kérték) a projekttervünket. Így legalább 6 budapesti játszótéren elindul az IDEKI, ami a játszóterezés körüli konfliktusok megoldásában segíti a családokat. Olyanokra gondoljatok, mint egy-egy játszótéri civakodás vagy a hazaindulás nehézsége.

A program a családok számára ingyenes, a megvalósítás költségeit a XV. kerületi Önkormányzat és a Plukkido projekt állja. Aki pedig olyan szerencsétlenül járt, hogy nem a XV. kerület közelében lakik 🙂 nos, ő se búslakodjon! Nem tervezzük, hogy megállnánk az országos lefedettségig.

Folyamatosan beszámolunk majd az események alakulásáról, valószínűleg izgalmas időszak lesz ez nekünk és reméljük, hogy a családoknak mindeközben egyre több vidám, képernyőmentes, szabadban töltött órát ajándékozunk. Az alábbi, játszóterekre helyezett ismertető táblákról azt is megtudhatjátok, hogyan működik majd pontosan. 

IDEKI_Tabla_leadando

Kövessétek a Plukkido IDEKI alakulását! Hamarosan további részletekkel jövünk, beszámolunk például az említett mesébe illő történetről is.