Húsvéti kaland és nyereményjáték

Már elérhető húsvéti tojáskereső küldetésünk az ÚtraManó applikációban! Játsszatok és nyerjetek!

Lippa manó a Ti segítségetek kéri, hogy zavartalan legyen a manóföldi tojásdíszítő muri! Ha indulhat a kalandos küldetés, akkor töltsétek le az appot és teljesítsétek a játékos feladatokat gyermekeitekkel együtt.

Ha pedig most velünk is megosztjátok a kaland végén megfestett (akár papírból készült) tojásokat, akkor egy 17.990 Ft értékű Plukkido Planet, gyereknevelést segítő táblajátékot is nyerhettek. Mit kell ehhez tennetek?

A játék menete:

1. Töltsétek le az ingyenes ÚtraManó applikációt, vagy ha már megvan, keressétek az appon belül és teljesítsétek a limitált ideig elérhető húsvéti küldetést!

2. Miután a küldetés végére értetek, és elkészültetek a saját tojásdíszítő terveitekkel vagy megfestettétek a tojásokat, töltsetek fel róluk egy képet/videót a saját Instagram oldalatokra és osszátok meg story-ban is.

3. Hogy mi is értesülhessünk a feltöltött anyagokról, a nyereményjáték részeként, kérjük, jelöljétek meg Instagram oldalunkat kommentben és story tag-ben is, és jelöljétek meg egy ismerősötöket is, akinek szerintetek érdekes lehet a húsvéti küldetés és a játék.

4. Kövessétek be Instagram oldalunkat!

5. Saját posztotok alatt gyűjtsétek a Like-okat, hiszen aki a legtöbbet gyűjti, az nyerhet egy 17.990 Ft értékű Plukkido Planet gyereknevelést segítő táblajátékot.

6. A játék időtartama: 2022. április 9. 10:00 – 2022. április 20. 16:00.

A részletes játékszabályzat itt érhető el. A nyertest a játék végén Instagram oldalunkon kommentben jelöljük.

Kalandra fel, segítsetek a manóknak és nyerjetek!

A játékhoz szükséges ÚtraManó applikációról itt olvashattok és le is tölthetitek, ingyenesen.