Itt a Plukkido űrhajós játéka, a hatalmas PLANET!

Ahogy a Plukkido többi gyereknevelést segítő mágneses játékát, a 3 és 10 éves kor között ajánlott Planet csomagot is olyan szülő-gyermek nézeteltérések játékos megoldásához használhatod, mint az állandó ellenkezés, hiszti, tesócivakodás, reggeli készülődés, öltözködés, alvás- és étkezés körüli problémák, de bátran bevethető az agresszív viselkedés csillapítására is és minden további konfliktushelyzetre, amikor zsarolás, büntetés vagy a türelmed elvesztése nélkül nem boldogulsz. Kedvesen, pozitívan, játékosan bánik ezekkel a témákkal, a szülőt megismertetve egy olyan nevelési, kommunikációs stílussal, ahol a fókusz a jón és nem pedig a gyermek “rossz” viselkedésen van. Az innováció díjas Plukkido módszere hatékony, Magyarországon már több mint 3000 családban megtalálhatóak a Plukkido játékok, amik nem csak hasznosak, de szép díszei is a család otthonának. A Planet csomagot az elmúlt 3 év tapasztalatai és vásárlói visszajelzéseinek köszönhetően egy új generációs Plukkido játéknak tartjuk. Bár a Planet csomaghoz is kaptok számtalan online segítséget (meséket, konzultációt), de a dobozban nyomtatott formában is rendelkezésre állnak azok a kellékek, amivel akár azonnal kezdhetitek a játékot.

És most mutatjuk a Planet csomagot képekben!

A Planet új, praktikus csomagolást kapott:

A figuraszett is kis dobozkába került:

A dobozban instant játékszabályt és módszertant találtok, valamint 4 darabot a gyerekeknek szóló Manólevelek közül, tablóképet a szereplők beazonosításához és az ismerkedéshez:

Hatalmas játéktáblája 56cm x 42 cm, mely 4 darab, variálható részből áll. 

A dobozban is megtalálható 4 Manólevél, valamint további 21 levél ingyenesen letölthető. A játékhoz találsz készre írt leveleket 12 nevelési helyzetben, valamint olyan leveleket, amiket te tudsz kiegészíteni az aktuális nevelési helyzetnek megfelelően. A levelek végén, valamint a szintén ingyenesen letölthető kiadványunkban segítséget kapsz a kiegészítéshez.

A Planet játék önállóan is használható, de illusztrációjában illeszkedik két régi játékunkhoz, a Benefitto-hoz és a Land-hez, azok fölé is helyezhető.

A Plukkido módszere köré, a játékokat használó családokból egy közösség épült. Ha igény van rá, a szemlélet elsajátításában az új játékosokat mi, tervező szakemberek is segítjük, legyen szó a játék során felmerülő kérdésekről vagy az egyedi esetek játékos módszerekkel történő kezeléséről. A játékok működését részletesen megismerheted ide kattintva.

Bölcsődében, óvodában és kisiskolás osztályokban való alkalmazás esetén, kérd tőlünk csoportoknak készített útmutatónkat az info@plukkido.hu címen.

A cikkben bemutatott Planet csomagunk MOST BEVEZETŐ ÁRON kapható, 17.990 Ft helyett 14.990 Ft-os áron. 

Megrendelés


2 hozzászólás

  1. Kondás Katalin írta | 2018. január 5.: 12:14

    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni abban hogy egy 3,5 éves kisfiúnak melyik játékot ajánljátok. A Benefitot vagy már Landet? A planet annyira nem tetszik inkàbb a többi változatok tetszenek. Van egy 6,5 éves lány testvére is de a kisfiú viselkedése miatt szeretném inkàbb a társast. Várom válaszotokat. Köszönettel: Kondás Katalin

  2. Judit írta | 2018. január 9.: 09:43

    Szia Katalin, válasszátok inkább a Land-et. Egyrészt van egy olyan érzésem, hogy a lányod is játszani fog, de a kisfiaddal is tovább tudod majd használni, mert változatosabbak a történetek és a figurakészlet.