Játékos feladatok hétköznapokra – újdonságunk mindig kéznél lesz!

Mai bejegyzésünkben szeretnénk még egy kicsit többet elárulni a készülő fejlesztésünkről, a Zsebmanóról. Nem véletlen a névválasztás, hiszen ez a segítőmanó nemsokára minden szülő zsebébe beköltözhet majd a mobiltelefonjaik segítségével, hogy bármikor kéznél legyen, ha szükség van rá.

Biztos számotokra is ismerősek azok a helyzetek, amikor valamit el kell intézni ami hosszabb várakozással jár, de gyermeketeket nem tudjátok másra bízni. Vagy épp nap mint nap sokat utaztok, ami néha végeláthatatlanul hosszúnak és unalmasnak tűnik a kicsik számára. Ugye mennyi nyűgösséggel, feszültséggel járnak az ilyen helyzetek? Minden türelmetekre és kreativitásotokra szükség van, hogy átvészeljétek.

Most képzeljétek el, hogy a zsebetekben lapul egy kismanó, aki sosem fogy ki a jobbnál jobb játékötletekből, aki segít, hogy észrevegyétek a környezetetekben megbújó érdekességeket! Ugye mennyivel könnyebb lenne ha ahelyett, hogy görcsösen próbálnád meggyőzni gyermeked, hogy nem tart már sokáig a sor, könnyedén közös játékba tudnátok kezdeni? A játék segítségével pedig egy szempillantásnak tűnne a várakozás. Zsebmanó leveszi a terhet a vállatokról, de nem úgy, hogy képernyő elé ülteti a gyereket, aki addig is csendben van, amíg a telefont nyomkodja. Az alkalmazás csak a játékos feladatokat kínálja számotokra, a megvalósításhoz már nincs szükség az okoseszközre, csak rátok és a fantáziátokra.

A közös játék élménye pedig nem csak az unaloműzésben és  a helyzet adta feszültségek csökkentésében segít majd, hanem a köztetek lévő kapcsolatot is garantáltan erősíteni fogja. Ugye te is kipróbálnád?