Kiknek ajánlanád a Plukkido játékokat?

A Plukkido gyereknevelést nevelést segítő eszközöket sikerrel használó szülők ezúttal arról írtak, hogy szerintük kiknek válnak be Benefitto és Land játékaink. Mi nagyon szeretjük ezeket a visszajelzéseket, annyira jól leírják a lényeget!!!

 

Alíz

Alíz

“Akik más módszert szeretnének kipróbálni, mint amit eddig használtak. Azoknak, akik merik egy meglepő és mégis hatásos formáját választani a nevelésnek.”

Timi és kislánya, Alíz

 

Milán

Milán

“A Plukkido játékokat olyan kisgyermekes szülőknek ajánlom, akik akik belecsöppentek vagy már nyakig benne vannak a dackorszakban és egy új módszeren gondolkoznak, mert minden ötletük kudarcba fulladt. … akik gyerekként, a gyerekükkel akarják megélni a hétköznapi csodákat.”

Mónika és kisfia, Milán

 

Nóra

Nóra

“A Plukkido játékokat olyan kisgyermekes szülőknek ajánlom, akik nem követelésben és parancsolgatásban látják a megoldást a gyermeknevelés során, hanem a nyugodt, higgadt kérésben és együttműködésben hisznek. Különösen nagy segítség az efféle pozitív megerősítésen alapuló játékos nevelés az erősebb akaratú, direktívákat nem tűrő gyerekek szülei számára.”

Veronika és kislánya, Nóra

 

Kata és Szandi

Kata és Szandi

“Azoknak akik szeretnének újra gyerekek lenni, új színt vinni a hétköznapokba és összekovácsolni a családot egy közös egységgé.”

Judit és kislányai, Kata és Szandi

 

Dorka

“Akik nem a tekintélyelvű nevelést tartják az egyedüli üdvözítő útnak, és nem győztes-vesztes fogalmakban gondolkodnak a nevelésben, hanem inkább az együttműködésben.”

Nikolett és kislánya, Dorka

Te egyetértesz a fenti elvekkel és még nincs Plukkido játék a családban?

Itt olvashatsz utána, hogyan működik a Benefitto és a Land és milyen hétről-hétre érkező támogatást kaphatsz hozzá a játék szakember tervezőitől.

Lehetőséged van inspirálódni és kérdezni tőlünk esetmegbeszélő Facebook csoportunkban, ahol arról is olvashatsz, más családok hogyan használják a játékokat. ITT kérheted felvételed.

Ha pedig úgy döntöttél, hogy kipróbálnád a Benefitto, a Land vagy a Planet játékot, akkor itt rendelhetsz közvetlenül a tervezőktől:

Megrendelés


4 hozzászólás

 1. Németh Helga írta | 2016. október 29.: 11:01

  Sziasztok!Van egy másfél éves lányom és egy 3 éves fiam.kipróbálnám velük ezt a “játékot”.A kicsi még nem túl kicsi ehhez?A két gyerekkel tudok egy táblát használni?Köszönöm a válaszokat!Üdv,Helga

 2. Judit írta | 2016. november 2.: 08:37

  Szia Helga, a két testvér tud egy táblán játszani. A Benefitto-t válaszd inkább, ahhoz könnyebben tud a kicsi is csatlakozni. Bár 2 éves kortól ajánljuk a játékokat, de ahol nagyobb testvér van, ott a kicsi is játszik így-úgy 🙂 Gyakran a nagyobb testvér mozgatja a kicsi figuráját is, de mindenképpen javaslom, hogy magasra tegyétek a játékot, ha az eredeti szabályok szerint szeretnétek vele játszani.

 3. Rita írta | 2019. november 12.: 12:51

  Kedves Plukkido csapat!

  Két kiskolás, különböző nemű és egy óvodát most kezdő kisfiunk van. A modszer felkeltette az erdeklődésemet. Az lenne a kérdesem,tekintetbe véve a 2 nagyobbacska es a kicsi közötzi korkülönbséget, hogy melyik táblát válasszam? Köszönöm

 4. Judit írta | 2019. november 12.: 14:32

  Kedves Rita, a Planet játékunk alkalmas kicsikkel és nagyobbacskákkal való játékhoz is, ezért ezt ajánlom számotokra. Ha kérdésed lesz a játék során is, keress minket nyugodtan. Üdv. Jutka