Közös varázslattal egy új Plukkido játék születik

Sok gyermek, sok ügyesség és mindez egyidőben? Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk pont erre van most szükségünk.

Szeretnéd, ha a te gyermeked is beszállna egy közös varázslatba és ügyességeivel valóra váltaná a Plukkido madárkáinak álmát?

De miről is beszélünk? A két kismadárkánk, a Benefitto-ból Csirip, a Land-ből pedig Csivit álmukban a világűrben jártak és új barátokra tettek szert, akiket szeretnének lehozni látogatóba Plukkido földre. Álmukban könnyen megtalálták a közös hangot, az űrbéli barátok ugyanis nagy gyakorlattal rendelkeznek például űroviba tartó, zökkenőmentes tejutak keresésében vagy kis csillagok ütközésének csillapításában.

A madárkák arra kérnek mindannyiunkat, hogy tegyük valósággá ezt a barátságot, hozzuk el Plukkido földre a csillagködös mutatványosokat.

Ezért most manóink Csirip és Csivit kedvéért egy különleges üzenetben, egyedülálló küldetésre kérik fel a gyerekeket. Olvassátok csak!

Ha a BENEFITTO-val játszotok, EZ A LEVÉL nektek szól. Ha a LAND-del játszotok, akkor pedig EZ A LEVÉL szól nektek.

Ha sikerrel jártok a küldetésben, hamarosan bemutathatjuk nektek a Plukkido világának új lakóit, akiknek gyerek- és szülővidító, gondűző ereje szintén egy hatalmas (és még annál is hatalmasabb) mágneses táblajátékkal kelthető életre.

Úgy tudjuk, ez a varázslat 5-10 nap múlva érezteti hatását. De fontos tudni, hogy mindeközben egyfajta mellékhatásaként is békülő testvérekre, pikkpakk rendet rakó gyerekekre, vidáman és nyugodtan vacsorázó családokra és időben munkába érő szülőkre számíthatunk. Ugye, hogy megéri?

Varázsoljatok velünk! Számítunk rátok!

Ui.: Az újonnan jelentkező mellékhatásokról örömmel vesszük írásbeli beszámolóitokat!

Ha a fenti varázslatban ebben a pillanatban még nem tudsz segíteni, mert nem rendelkezel Benefitto vagy Land mágneses táblajátékkal, de szívesen kipróbálnád gyereknevelést segítő játékainkat, akkor itt a weboldalon, közvetlenül tőlünk, szakember tervezőktől vásárolhatsz. Légy többezer fős, játékos nevelés iránt elkötelezett közösségünk új tagja! A játékok használatához megrendeléskor azonnal megkapjátok a kiadványunkat, ami lépésről lépésre vezet be benneteket a rejtelmekbe, ha többet olvasnál a módszertanról, kattints ide. Ha pedig kérdésetek lesz, mi itt vagyunk! Várunk szeretettel!

Megrendelés