Milyen helyzetekben segít a Plukkido?

Aki már próbálta, tudja, hogy gyereket nevelni, azaz napi 24 órában készenlétben állni, jó példával elől járni (és mindig következetesen képviselni a témában vallott elveinket) nem is olyan egyszerű dolog. Pláne egy olyan világban, amelyikben megállás nélkül ömlenek ránk az információk, hogyan is kéne mindezt jól csinálnunk. Elméletben.

Valójában pont ez motivált minket, hogy egy olyan játékot alkossunk, ami gyakorlati kapaszkodót nyújt a szülőknek a hétköznapok sokszor embert próbáló helyzeteiben.

gyerekes

Egy játékot, ami a szülőket és gyerekeket egyaránt segíti, hogy vidámabban és békésebben teljenek a hétköznapok. Mert a játék, csodás lehetőség, hogy feloldjuk a feszültségeket és közös hangot találjunk egymással.

És hogy mi mindenre jó még? Akik kipróbálták, például ezekben a helyzetekben tartották a legnagyobb segítségnek:

Benefitto és Land

Noel (4) a Benefitto és a Land kombinációjával

Renáta, gyermekei Noel (4) és Mira (2)

Hozzánk már több mint egy éve beköltöztek a manók, sokat segítettek a szobatisztaság elérésért, a közösségbe szoktatásnál (bölcsi, majd idén ősszel az ovikezdés). A legnagyobb hatással a testvér kapcsolatra volt, a játék segítségével a kisfiam jobban meg tudja fogalmazni az érzéseit, gondolatait.

Lacika, 2 éves, Benefitto

Lacika (2)

Orsi, gyermeke Lacika (2)

A fogmosás és a hiszti kezelése volt a két kritikus pont kétévesemnél – ezekben segített sokat a Benefitto. Pár napja mosolyogva mosunk fogat, itt a manó ugrása volt a motiváció. Vagy, hogy a süni kap a fa tetejére új ennivalót, amiért újra lehet ugrálni. A hisztit pedig hamarabb le tudjuk zárni, ha azt mondom elijeszti a kis manót a hangos sírással, ordítással, de volt, hogy már megelőzni is sikerült így 🙂

Dávid és Fruzsina, Land

Dávid (3) és Fruzsina (1,5)

Judit, gyermekei David (3) és Fruzsina (1,5)   

Nálunk a legkritikusabb dolog eddig a verekedés volt, az én békés nyugis kisfiam, aki soha senkit nem bántott, a kishúgát megállás nélkül püfölte, mióta a kicsi mászni és játékokat rabolni képes. A játékkal minimálisra lehetett csökkenteni ezeket a csatákat.

Benefitto

Éva, gyermekei Kajus (3,5) és Ádám (1,5)

Az ovikezdésben nem csak a három éves kisfiamnak segített, de nekem is. Én lelkem mélyén nagyon féltem, féltettem az én kicsi fiamat. Hogyan boldogul majd ott egyedül. Biztosan minden anyuka fejében megfordulnak ezek a gondolatok. Jó volt, hogy Csiga Csoma és Cirmi Cica mindkettőnket átsegítettek a kezdésen és a mai napig segítenek a mindennapokban.

kaszasne_vereczi_gabriella

Gabi, gyermekei Emília 7, Tamara 4 és fél, Laura 2 éves

Nyári szünet után nagyon tartottam tőle, hogyan fogjuk venni az új feladatot az iskolával. A reggeli készülődés mindig zaklatott volt, így biztos voltam benne, hogy így, hogy két helyre kell menni reggel, és szigorúan időre, rémesek lesznek a napkezdések. De az évkezdő mesék megmentették a reggeleinket 🙂 Fele annyi idő alatt készülnek el reggelente, mint tavaly. És ugyan csak az első egy- két hétben volt téma, de a hatás máig tart 😉

Ha te is szeretnéd átélni az élményt, hogy kedves kis segítő manók varázsolják szebbé a gyermekeddel töltött időt, próbáld ki a Plukkido játékait!

IDE KATTINTVA RENDELHETSZ KÖZVETLENÜL A TERVEZŐKTŐL. DEC. 22-ig minden játékszettünk mellé +5 FIGURÁT AJÁNDÉKOZUNK Nektek, valamint a két játék kombinációjához a +10 figurán kívül még 500 Ft kedvezményt is.

kari7_benefittoland_egyutt_2


Egy hozzászólás

  1. 7 szuper magyar társasjáték téli estékre - Minimatiné írta | 2016. december 13.: 19:24

    […] És milyen konkrét helyzetekben segít? Itt […]