Minden családtag benne van a Plukkido mókában?

Megkérdeztünk jónéhány Plukkido használó szülőt, hogy ki változott a legtöbbet a családban, amióta használják gyereknevelést segítő játékainkat. Mit válaszoltak? A paletta rendkívül színes volt, az önismereti tréning effektustól a “nahát, miket tud ez a gyerek” hatásig, de a mi szívünknek talán azt volt a legjobb hallani, hogy lehetséges győzködés nélkül, pusztán a tapasztalat által villámgyorsan átformálni valakinek a véleményét. Hogy milyen nagy dolog, amikor a hétköznapokban olyasvalaki is társsá válik egy probléma megoldásában, aki addig nem volt velünk egy véleményen, netán szkeptikusan figyelte igyekezetünket, ahogy próbálunk úrrá lenni a káoszon.

Nézzétek csak, milyen beszámolókat kaptunk!

tiff infomation

Milán a Benefitto-val

Mónika (Milánnal): “Szembetűnő változás volt a szkeptikus apuka, aki szerint még kicsi ehhez a játékhoz a kisfiunk. Az esti fürdetés utáni időszak apa-fia idő. Egyszer csak hallottam, hogy “Nézzük meg, mi történt ma Manóföldön!” És megtört a jég. Ő is hisz a játék eredményességében. Magamon is észrevettem, hogy “manóul” gondolkozom, hogy mit mondhatna most, és hogyan, és ez megnyugtat, mert egy olyan kreatív eszköz van a kezemben, amit sikerrel bevethetek.”

Lacika a Benefitto-val

Orsi (Lacikával): “… a legmeglepőbb számomra, hogy apa is ellenőrzi, mi történt a manóvilágban, amíg ő munkában volt. És már ő is beszállt a játékba!”


homolya-halapi-timea

Timi (Alízzal): “A párom nem hitte, hogy használ, aztán négy nap után ő maga mondta, hogy mióta használjuk, kezelhetőbb az 5 éves lányunk.”

                                                                 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vince és Ábel a Benefitto-val

Klaudia (Vincével és Ábellel): “A legnagyobb öröm számomra az, hogy a férjem is 100%os partner a plukkidozásban :)”

Flóra a Benefitto-val

Flóra

Boglárka (Flórával): “Azt hiszem bevezetek a család minden tagjának egy manót, hogy a gyerekek kijöjjenek egymással, apánál se szakadjon el a cérna estére és anya se legyen búvalbélelt. Hogy motiváljuk egymást. :D”

Krisztina:A férjem még most sem hiszi, hogy ennek köszönhető, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb a családja egy ideje. Azért neki se mindegy, hogy, mikor haza esik munkából, egy banya és két ördögfióka várja otthon, vagy 3 tündér (meg 2 manó 🙂 ) Bevonni lehetetlen a játékba (nincs fantáziája 😉 ), de hallottam már tőle, ahogy mondja a lánykánknak: “most biztosan örül a manód”. 😀

Anett:Apa az első pàr napban szerintem egy újabb hóbortomnak könyvelte el… aztán rájött, hogy szuperül működik! Sokszor elkapom fél füllel, hogy a Manóra hivatkozik. ;-)”

Zsófi:Férjem egyre jobban szereti, csodálkozik a gyors eredményeken.”

kezes

Hm.. nem is rossz. Azt hiszem, elégedettek vagyunk a válaszokkal. Ennél igazán mi sem kívánhatnánk többet!

Ha úgy érzed, hogy nálatok is beválna egy minden családtagra kiterjedő móka, amivel még nehéz helyzeteket is meg tudtok oldani, akkor vágjatok bele, mi segítünk.

ITT TUDSZ RENDELNI Plukkido játékokat közvetlenül tőlünk, tervezőktől.
4 éves kor alatt a Benefitto-t, afölött a Land-et ajánljuk.
Nagy terepen kalandozni vágyók számára pedig a két játék kombinációját. Ha szokatlan neked ez az új módszer, ne aggódj, segítséget majd kapsz tőlünk bőven.

Ha pedig belekukkantanál a játékok működésébe, akkor ajánljuk ENNEK A MINI KIADVÁNYUNKNAK az elolvasását.

Hangos gyereknevetést kíván a Plukkido csapata!