Minden héten új kaland a Plukkido játékokhoz

Most valami újba kezdünk!

Elindítjuk Manólevél sorozatunkat, amiben a Benefitto-t és Land-et használó családokat rendszeresen ellátjuk egyszerű, a hétköznapjaikba könnyen beilleszthető Plukkido történetekkel. Módszertani segítséget és gyakorlatias tippeket adunk, hogy a játékok segítségével miként küzdhettek meg vidámabban és sikeresebben a kisgyerekes lét kihívásaival. 

Mikor lehet ez segítség számotokra?

 • Ha már próbáltátok a játékot, de elfogyott a kezdeti lendület.
 • Ha nem érzed magad elég kreatívnak, vagy a hétköznapok tennivalói mellett nincs energiád, hogy folyton új történeteket találj ki.

Mostantól ezt megtesszük helyetted. De mit kell tenned neked mindehhez?

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert az onnan érkező Manólevelekkel hetente új, előre megírt kalanddal segítjük játékotok menetét. Neked nem kell mást tenned, mint felolvasnod gyermekednek a levelet – a megoldandó helyzettel röviden kiegészítve – és már mindenki tudja is a dolgát, kezdődhet a játék.

Ha most feliratkozol (vagy ezt már meg is tetted), akkor ezúttal a Benefitto játékhoz segítséget nyújtó, első Manólevél vasárnap kora délután érkezik, hogy legyen időtök átbeszélni a jövő heti kalandot, ha épp úgy tartja kedvetek.

Annyit már most elárulunk, hogy főszereplőnk ezúttal Csirip, a madár lesz.

madar

Ha még nincs Plukkido játékod, de a heti segítséggel most belevágnál és megismerkednél játékos, gyermeknevelést segítő eszközeinkkel, akkor rendeld meg online közvetlenül a tervezőktől vagy keresd viszonteladóinkál, a 13 Plukkido Partner Pont egyikén.

Hangos gyereknevetést kívánunk!

Szeretettel,

Orsi és Jutka

 


2 hozzászólás

 1. Vass Monika írta | 2015. november 20.: 02:22

  Sziasztok!
  A hírlevéle szeretnék feliratkozni. Köszi!
  Üdv.:
  Mónika

 2. Judit írta | 2015. november 20.: 14:38

  Szia Mónika,
  a weboldalunkon a főoldal legalján, valamint a blogban bal oldalon felül találod a feliratkozó boxot.
  Üdv.
  Jutka