A Plukkido és Ökoanyu közös pályázata

Pályázz te is!
A pályázattal célunk létrehozni egy ötletadó gyűjteményt, amivel kreatív megoldásokat csempészhetünk a kisgyerekesek életébe. Járuljatok hozzá ti is. A feladatotok annyi, hogy játszanotok kell a gyermeketekkel, csak éppen nem akárhogy…

Vegyetek elő egy megunt játékot. Olyat, ami már régóta a sarokban “porosodik” vagy amivel a gyermek már olyan sokat játszott, hogy megunta azt. Találjatok ki egy merőben más elfoglaltságot a játékkal, ami újra izgalmassá, érdekessé teszi. Használhattok egyszerre több játékot is. A gyermek fantáziája nagy kincs, segítségetekre lesz!

fotos

Ha sikerült, pályázz!

  • Fényképezd le az új életre keltett játékot (a kép rövidebb oldala min. 1200px legyen)
  • Adj címet a fotónak, fotósorozatnak
  • Röviden írd le, hogyan játszottatok vele (akár csak egy mondatban).
  • Küldd el a fentieket 2015. június 30-ig “Régi játék, új ötlet!” tárggyal ide: orsi@plukkido.hu

A legkreatívabb ötleteket összegyűjtjük és megosztjuk blogunkban és facebook oldalunkon.
A pályázókra díjak is várnak. A díjak odaítéléséről egy háromtagú zsűri dönt, a nyerteseket emailben értesítjük. Egy család több pályázati anyaggal is indulhat, ezzel nyerési esélyeit növelheti. Bírálati szempontunk, hogy mennyire rugaszkodtatok el a játék eredeti funkciójától, mennyire kreatív és újszerű a használat. Eredményhirdetés: július 3-án.

Nyeremények:

Fődíj:

  • Szabadtéri családi fotózás 35.000 Ft értékben a Metzger Vanda fotó-tól, www.metzgervanda.hu

A zsűri:

vagoerika

Vágó Erika az Okosjáték tulajdonosa, kétgyerekes anya

szigetihajni

Szigeti Hajni a Nők Lapja újságírója, a MammaMia bloggere, háromgyerekes anya

danyikrisztian

Dányi Krisztián színész, családapa

 

Részvételi és egyéb pályázati feltételek, díjak átadása, jogi blabla:

A pályázaton minden 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet, kivéve a pályázat szervezői és családtagjaik. A pályázati anyag küldése a résztvevők számára ingyenes. A pályázat időtartama: 2015. április 23.-június 30. A pályázatokat egy háromtagú zsűri bírálja el. Eredményhirdetés 2015. július 3-án. A díjazottakat emailben értesítjük és közzétesszük a Plukkido weboldalán. A díjakat a felajánlókkal vagy a pályázat kiírójával egyeztetett módon lehet átvenni. A játék során tudomásunkra jutott adatokat kizárólag a kiválasztott pályázati anyagok beazonosításához, az elbíráláshoz és a díjak átadásával kapcsolatban használjuk fel. A pályázók által elnyerhető díjak listáját a pályázat kiírói bővíthetik további támogatókkal való megállapodásoknak köszönhetőn.
A pályázó a pályázati anyagának felhasználási jogát átadja a pályázat kiíróinak, a pályázat promóciájának céljára, satjómegjelenésekhez, valamint a pályázat eredményeként összeállított ötletgyűjteményben való megjelenéshez. A legjobbak közé sorolt pályázati anyagokat a kiírók a pályázat ideje alatt is folyamatosan megosztják facebook és weboldalukon.
A pályázat nem a Facebook szervezésével vagy közreműködésével szerveződött. A pályázat kiírója a Plukkido játékok gyártója és forgalmazója, a Senses Stúdió Kft., együttműködő partnerünk az Ökoanyu blog írója, Nagy Réka.
A pályázók részvételükkel elfogadják a fenti pályázati feltételeket.

A pályázat kiírói:

kiirok

Támogató partnereink:

Támogató partnereink

Média támogató:

mediababamamalogobordo2

Közösségi média támogató:

fejlesztem