Sokfélék vagyunk

Sokfélék vagyunk.

Mások a szokásaink, a hagyományaink,  a neveltetésünk, más a vallásunk, a világról való elképzelésünk, más vidít fel, és más szomorít el minket, mégis van valami közös bennünk, akik a Plukkido-t választjuk:

Szeretnénk a családunkat boldognak és szeretettel telinek érezni, szeretnénk a gyermekeinket és önmagunkat szülőként is vidámnak és elégedettnek látni, és ennek érdekében hajlandóak és képesek vagyunk megtartani vagy újra megszerezni a játékosság, a nyitottság és az egymásra figyelés örömét.

Mi, akik megalkottuk a Plukkido-t, nem szeretnénk kőbe vésett igazságokat elétek tárni. A Benefitto-val nem szeretnénk senkit kötelező érvényű szabályok közé szorítani. Inspirálni szeretnénk, utakat mutatni, lelkesíteni és bíztatni, hogy magatokra és egymásra figyelve alkossátok meg a saját játékotokat. Elmondjuk, mi hogy szeretjük, megmutatjuk, mások mihez kezdtek vele.

Várjuk, hogy megosszátok velünk élményeiteket, tapasztalataitokat, hogy egymástól tanulva fedezhessünk fel újabb és újabb utakat, a játék eszközén keresztül a saját szívünktől a gyermekünkig.