Vásárlóink véleménye és ajánlásaik. Mitől működik a Plukkido?

Te kit kérdeznél meg egy játékról, ha nem lennél biztos benne, hogy érdemes-e megvenned? A gyártót? A forgalmazót? Vagy olyan családokat, akik már használják?

Mi rendszeresen kérdezgetjük vásárlóinkat tapasztalataikról, ezúttal arról is beszámoltak nekünk, hogyan ajánlanák a Plukkido gyereknevelést segítő játékait más szülőknek és szerintük mi a működésük titka. Íme néhány válasz a sok közül. 

Land figuraszett

Szilvia és kislánya, Csenge (3):

Én mindig azt mondom, hogy a Beneffito-t receptre kéne felírni mindenkinek, hiszen könnyebbé, vidámabbá, játékossá teszi az életet a gyermekekkel!!!

Csenge és a Benefitto

 

Zsófi és kisfia, Marci (5)

Ha szorosabbra szeretnéd fűzni kapcsolatod a gyerekeiddel, ha kevesebb veszekedésre és több mosolyra vágysz, a Plukkido Nektek való! Nekünk bevált! 🙂

Marci és a Benefitto

Judit és gyermekei, Dávid (3) és Fruzsina (2)

Olyan játék, mely nem csak a gyereknek élmény, hanem a szülőt is játékra és pozitív hozzáállásra készteti. Ráadásul cuki is.

Dávid, Fruzsina és a Land

Tímea és kislánya, Alíz (5)

Egy vidám játék, ami nem csak a gyerkőcöt ösztönzi, hanem a szülőt is, hogy észrevegye a pozitív dolgokat ebben a rohanó világban!

Alíz, a Benefitto és a Land

Mariann és kislánya, Enikő (7)

Szórakoztató játék gyerekeknek, hatékony segítség a szülőknek a zökkenőmentes mindennapokhoz. És tényleg nagyon jól néz ki a hűtőn, mindenki megdicséri 🙂

Enikő és a Benefitto

 

ÉS VAJON HOGYAN ÉRI EL MINDEZT A JÁTÉK? MITŐL MŰKÖDIK? EZT IS MEGKÉRDEZTÜK: 

Benefitto figuraszett

Gabi, gyermekei Emília (7), Tamara (5), Laura (2)

Mert a gyerekeknek ez a természetesen közegük, a mese, a varázslat. Egyszerűen segít nekem, hogy az ő nyelvükön tudjak megszólalni. (…) A kedves, szép rajzok, a praktikus, igényes kivitelezés miatt könnyen megszerettük a játékot és szereplőit. Nagyon szeretem, hogy egészen konkrét ötleteket kaphatunk bármikor a játék használatához, ugyanakkor végtelen szabadság van benne, hogy a mi családunkra szabva használjuk.

Emília, Tamara, Laura és a Land

Eszter és kisfia, Botond (5)

Mert kreatív beszélgetésre ösztönöz, a gyerekeket pedig hagyja hogy a fantáziájukkal dolgozzanak, miközben pozitív megerősítést alkalmaz. És végtelen számú történet beleszőhető ezért megunhatatlan 🙂

Botond és a Land

Orsi és kisfia, Lacika (2)

A gyerekekben alapból van egy megfelelési vágy a szülők felé. Ha ez valami miatt háttérbe szorul (dac, hiszti, akaratérvényesítési kísérlet, stb.), a Manókkal sikerül játékosan, pozitív megerősítéssel visszatéríteni őket a bennük lévő kisangyalhoz. A szülőnek pedig egy eszköz arra, hogy megmaradjon olyan szülőnek, amilyen szeretne lenni, és ne parancsszóval, büntetéssel kelljen a gyerekre hatni. Csökkenti a kialakult vagy a még alakuló feszültséget azzal, hogy a varázsvilággal az adott szituáció fölé emeli a gyerekeket. És a felnőtteket is. Én akkor vettem meg a Plukkidot, amikor már napi szinten azt éreztem, hogy nincs eszközöm a gyerekkel szemben. És lám…! 🙂

Lacika és a Benefitto

S.Zsófi és kisfia, Botond (4)

Motivációra épít büntetés helyett. Kezdetben kizökkent a mindennapokból, aztán a mindennapok részévé válik.

Botond és a Benefitto

Orsi és kislányai, Réka (8) és Szonja (4)

A kalandok által egy közös külön bejáratú világunk van. Ahol a mi is gyerekek lehetünk egy kicsit. A gyerekeknek több az elismerés és dicséret. A pozitív vissza jelzés által formálható a személyiségük is.

Réka, Szonja és a Benefitto

Mónika és kisfia, Milán (2)

Működik, mert a pozitív dolgokra koncentrál, ezáltal megtanít észrevenni a jót. Fejleszti a kreativitást. Nemcsak a gyerekeknél, de a szülőknél is megfigyelhető a változás. Kizökkent a hétkoznapokból és egy igazi mesevilágot varázsol a használók életébe.

Milán és a Benefitto

Köszönjük, ha továbbra is megírjátok tapasztalataitokat!

Ha még nem vagy a Plukkido közösségének tagja és szeretnéd jobban megismerni GYEREKNEVELÉST SEGÍTŐ JÁTÉKAINKAT, akkor olvass bele a Benefitto, a Land és a Planet működésébe ITT.

A játékokat beszerezhetitek közvetlenül tőlünk, tervezőktől az alábbi MEGRENDELÉS GOMBRA KATTINTVA. 4 éves kor alatt a Benefitto-t, 4 éves kor felett a Land-et ajánljuk. 3 budapesti átvevőhelyünk van, de 2-3 nap alatt házhoz is szállítjuk a játékokat. Megrendeléskor automatikusan megkapod online kiadványunkat, mely minden szükséges módszertani részletet tartalmaz a játékhoz.

Megrendelés

Érdemes tudni, hogy a játékokhoz történeteket is kaptok tőlünk (és hurrá! mert már egy évre elegendő kalandot írtunk Nektek), melyek elérését minden vásárlónk számára biztosítjuk. Ezért ha úgy érzed, nem vagy elég kreatív a játék irányításához, akkor sem kell lemondanod a játékos gyereknevelésről, a Plukkido-val menni fog. A facebook-on működik egy zárt csoportunk, ahol tanácsot kérhettek gyakorlott szülőktől is. De természetesen mi, tervezők is elérhetőek vagyunk, ha segítségre van szükségetek vagy egyedi, különleges helyzet kezelésére használnátok a játékot, amit megbeszélnétek velünk.


2 hozzászólás

  1. Tünde írta | 2017. július 24.: 18:17

    Szeretnem megkerdezni,Hogy olyan kisfiunak is segit aki 3 eves de meg nem beszel ugy ahogy a vele egykoru gyerekek.Megkesett beszedfejlödes.Üdvözlettel:Jonas Tünde

  2. Judit írta | 2017. július 24.: 19:13

    Kedves Tünde, játékaink a szülő-gyermek kommunikációt fejlesztik, de nem szükséges, hogy a gyermek beszélni tudjon, sok 2 év alatti, nem beszélő gyermek is motiválható vele. Üdv. Judit