Pályázati felhívás

IDEKI játszótéri és óvodai program telepítése önkormányzatok számára

A program a Plukkido Felelős Innováció-díjas, pozitív és játékos nevelést segítő módszertanára épül. A helyszíneken telepített különleges postaládákba négy témában érkeznek üzenetek a gyerekeknek mesebeli manóktól, amelyeknek segítségével a szülők és pedagógusok hatékonyabban tudják megoldani a felmerülő nevelési helyzeteket. Óvodákban: reggeli érkezés, csoportba kerülés, elindulás, játszótereken: unalom, gyerekek közötti civakodás, elindulás témakörben érkeznek segítő levelek.

A program emellett a környéken tett sétákra invitálja a családokat és gyermekcsoportokat, amely keretében jobban megismerkedhetnek a helyi nevezetességekkel, látnivalókkal.

További információk a Plukkido IDEKI Játszótéri és Óvodai Programról itt érhetők el: https://plukkido.hu/ideki/

A pályázat célja

Olyan települések önkormányzatainak segítése, amelyek fontosnak tartják a kisgyerekes családok elégedettségének, pszichés jóllétének növelését, a településükön élő gyermekek egészséges testi-lelki fejlődését és az önkormányzat és a lakosok közötti kapcsolat javítását, valamint nyitottak az innovációkra.

Játszótér - IDEKI

A Pályázat menete

A pályázat benyújtására jogosult minden olyan önkormányzat:

  • amelynek területén még nem indult el az IDEKI Játszótéri és Óvodai Program
  • amely kitölti és elküldi a pályázati űrlapot. Kattintson ide: A pályázati űrlap kitöltése
  • Vállalja, hogy kedvező elbírálás esetén az IDEKI Programot 1 éven át működteti (azaz a levelek rendszeres cseréjéről gondoskodik és az átadott eszközöket a helyszínen felszereli).

A beérkező pályázatokat a Plukkido pszichológus és szociálpedagógus szakemberei bírálják el.

A pályázat beküldésének határideje: 2019. április 30. 24:00 óra
A kiíró nem tudja elfogadni azon pályázatokat, amelyek a fenti határidőt követően kerülnek beküldésre.

A pályázat elbírálása ingyenes.
A díjazottakat e-mailben értesítjük.
A döntéssel szemben jogorvoslati lehetőségre nincs mód.

A pályázattal kapcsolatos esetleges kérdéseket a palyazat@plukkido.hu email címre várjuk. Minden kérdésre 24 órán belül válaszolunk. Csak az e-mailben adott válaszok tekinthetők hivatalosnak.

Díjazás

A pályázat nyertese lehetőséget kap 1db általa kiválasztott, a fenntartásában lévő játszótéren vagy óvodában az IDEKI Játszótéri és Óvodai Program telepítésére, amelyhez a program megvalósításához szükséges eszközöket és a felhasználás egy évre szóló jogait (500 000 Ft+ÁFA értékben) a Plukkido Kft. biztosítja.

Minden pályázatot benyújtó önkormányzat az IDEKI program későbbi megrendelése esetén a porgram egy évre fizetendő jogdíjának összegéből 30% kedvezményt kap.

A pályázaton való részvétel egyben a Plukkido Kft. adatkezelési tájékoztatójának elfogadását jelenti.

pályázat önkormányzatoknak -IDEKI