Megérkezett Zsebmanó – ingyenes alkalmazás!

ingyenes Zsebmanó alkalmazásHosszas tervezés, rengeteg munka és várakozás után, végre elkészült a Plukkido első digitális eszköze, a Zsebmanó! Az elmúlt hónapok során a blog követői számára sokmindenre fény derült már az alkalmazással kapcsolatban, de most végre mindent leleplezünk. Lássuk a részleteket!

Minden család életében előfordulnak olyan helyzetek, amikor hosszas várakozásra kerül sor, akár egy orvosi rendelőben, akár a bevásárlás utáni sorbanálláskor vagy épp a buszra várva. Van amikor a gyaloglás, netán a tömegközlekedés tűnik végeláthatatlanul hosszúnak a kicsik számára. Ha pedig egy gyermek unatkozik, akkor sokkal türelmetlenebbül viselkedik. Kinek ne lennének ismerősek ezek a helyzetek? Mostantól nem kell mást tenni ilyenkor, mint elővenni az ingyenes Zsebmanó alkalmazás-t, ami anélkül kínál mind a négy élethelyzetben (várakozás kint, várakozás bent, gyaloglás, tömegközlekedés) megoldást, hogy képernyő elé kötné gyermekeiteket!

Zsebmanó, a Plukkido világ legújabb kismanója, aki játékos feladatokat kínál a gyermekek számára és kalandot varázsol a legunalmasabb helyzetekből is. A heti kihívások során pedig a gyermekek is segítséget nyújthatnak önfeledt játékukkal a kismanónak. Ugyanis a manóvarázslat hatására, ha a gyerekek a való világban el tudják űzni unalmukat Zsebmanóval játszva, manóvilágban is megoldódnak a nehéz helyzetek. Regisztrált felhasználóinkat pedig e-mailben egy havi újságot is kapnak. A Manó Hírmondó Extrából tájékozódhatnak kicsik és nagyok manóvilág legfontosabb híreiről és a heti kihívások eredményeiről. Ha szeretnél többet megtudni Zsebmanó kilétéről olvasd el a játékot bevezető mesét ITT.

Amellett, hogy az alkalmazás segít elűzni az unalmat és ezzel sok feszültségtől kíméli meg a szülőket és a gyerekeket, a fantáziajátékra alapozó történetek fejlesztik a gyerekek szókincsét, kreativitását és együttműködési készségét. Ne feledjétek, játszva minden könnyebb!