Nyaralni indultok? Menjünk veletek?

Ha szeretnétek, akkor a nyaralás vagy a nyaralásra készülődés alatt sem maradtok a Plukkido játékos segítsége nélkül. Utazáskor valószínűleg nem kényelmes magatokkal vinni az egész játékot (bár ilyenről is van tudomásunk), de a manók kalandjai így is veletek lehetnek.7_Benefitto+Land_egyutt_1

Manóleveleink segítségével és néhány figura bőröndbe rakásával elkísérünk benneteket az úton és ha szükségesnek tartjátok elővehetitek a manók történeteit egy-egy nehezebb szituációban. De ha úgy érzitek, hogy most van időtök jobban megtapasztalni a pozitív megerősítések, a fantáziavilágba burkolt dicséret erejét, akkor se hagyjátok ki. Jól fog jönni a betanult módszertan és a gyerekek reakciójának ismerete az év közbeni, sokkal pörgősebb és feszítettebb időszakban.
(Ha még nem tudod, hogy mi az a Manólevél, akkor kattints ide!)

3_Land_baranyos

Mi előkészítettük a terepet nektek ehhez. A Benefitto-hoz (kattints ide) és a Land-hez is (kattints ide) készítettünk Nyaralás témájú Manólevelet. A levelek végén találjátok a szülőknek (felnőtteknek) szóló instrukciókat.

Miben mások ezek a levelek mint az eddigiek? Mivel nincs veletek a játéktábla és az összes figura, ezért most nem a játékfelületen tett lépések és az aktuális állás az, amivel keretet szabhattok a napnak, napoknak. A manók jelenléte és a levélben vázolt néhány kreatív feladat mégis segítséget nyújt nektek ahhoz, hogy sokat beszélgessetek a saját elégedettségetekről és a gyerekek viselkedéséről.

Ugye hányszor mondtuk már, hogy a jól időzített pozitív visszajelzés, a büszkeségetek és jó érzésetek kifejezése a gyerekek felé (még a legapróbb ügyességük esetén is vagy csak a semleges szituációkban), mennyire kedvezően hat a viselkedésükre?! És nem mellékesen a ti hangulatotokra is.

Még az is lehet, hogy a sok élmény hatására ritkábban kerülnek szóba a manók és a gyerekekkel szemben támasztott elvárások is (mint az év többi időszakában). Viszont a szabadságotok ideje alatt valószínűleg többször adódik lehetőség arra, hogy figyeljetek a gyerekek fantáziavilágában és a saját játékosságotokban rejlő lehetőségekre, ami a gyereknevelésben a legnagyobb kincs. Szerintünk. De írjátok majd meg nekünk, hogy igazunk volt-e.

Ha pedig még nem indultok, de a “nyári szünidőre hangolt” leveleinket használnátok otthon is, akkor mindent megtaláltok ebben az előző cikkünkben.

HA MOST VÁGNÁL BELE A JÁTÉKOS NEVELÉSBE és Benefitto vagy Land gyereknevelést segítő, mágneses táblajátékot rendelnél tőlünk, közvetlenül szakember tervezőktől, akkor KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA. 3 budapesti helyszínen átveheted vagy néhány napon belül házhoz szállítjuk. Légy többezer fős, játékos nevelés iránt elkötelezett közösségünk új tagja! A játékok használatához megrendeléskor azonnal megkapjátok a kiadványunkat, ami lépésről lépésre vezet be benneteket a rejtelmekbe. Ha pedig kérdésetek lesz, mi itt vagyunk! Várunk szeretettel!

Megrendelés

Jó utat és szép nyarat kíván nektek a Plukkido csapata!

image00