Nyári üzemmód játékosan

Itt a szünidő és ezzel átalakul a család megszokott napirendje, amivel újabb kihívások is adódhatnak. Erre a helyzetre reagálva készítettünk (és készítünk) Nektek olyan Manóleveleket, amikben a Plukkido figurái éreztetik veletek és a gyerekekkel a változást és felkínálják játékos segítségüket a hosszú pihenés idejére. (Ha még nem tudod, hogyan keltik életre változatosan és mindig megújulóan táblajátékainkat a Manólevelek, akkor kattins IDE.)

plukkidonyar

Váltsatok szünidei üzemmódra nyári leveleinkkel! Ezzel magatoknak és a gyerekeknek is lehetőséget biztosítotok, hogy átgondolva a következő hónapok eseményeit, megtervezzétek az együttműködéseteket az előttetek álló időszakban és helyzetekben.

És nem mellesleg talán szülőként, nektek is most van lehetőségetek jobban elmélyülni játékaink módszertanában. Talán több időtök van ráérezni az ízére és megtapasztalni mit is jelent és milyen haszonnal jár, ha energiátokat arra fordítjátok, hogy nagyobb odafigyeléssel szóvá teszitek gyermeketeknek azt, amikor minden rendben, amikor épp problémamentesen zajlanak a napok, órák, percek. Vagy akár csak a másodpercek. Ne hagyjátok ki, nem fogjátok megbánni!

Ha új játékosok vagytok, a Benefitto és a Land használatában lépésről lépésre segítségetekre lesz ez az online is elérhető módszertani füzetünk.

methodology_ad

Nos? Nekivágtok a nyárnak a szünidei leveleinkkel? Akkor kattintsatok! A levelek végén találjátok a szülőknek szóló instrukciókat.

Benefitto nyári levél

Land nyári levél

És ezzel még nincs vége! Ahogy tőlünk már megszokhattátok igyekszünk további nyári, szünidős helyzetre szabott mesékkel ellátni benneteket, újabb Manólevelek formájában. Hamarosan jövünk első témánkkal, mely a következő lesz: Nyaralni indul a család!

Kövessetek minket! Örömmel vesszük, ha beszámoltok tapasztalataitokról!

Ha Benefitto vagy Land gyereknevelést segítő táblajátékot rendelnél tőlünk, közvetlenül szakember tervezőktől, akkor kattints az alábbi gombra. 3 budapesti helyszínen átveheted vagy néhány napon belül házhoz szállítjuk. Légy többezer fős, játékos nevelés iránt elkötelezett közösségünk új tagja! Várunk szeretettel! 

Megrendelés