Plukkido színezők

A Plukkido nevelést segítő eszközeit használó szülők és gyermekek kérésére készítettünk varázs színezőket játékaink szereplőinek segítségével. Ezen az oldalon ingyenesen letöltheted őket, mindhárom játékunk figuráival összesen 15 db színezőt találsz a linkekre kattintva. És természetesen mint mindig, a színezéssel a gyerekek hozzájárulnak a manóvilági galibák felszámolásához. Köszönjük nekik a közreműködést!

Szeretnétek Fülit megmenteni egy bújócska során, esetleg hozzájárulni az öreg tölgynél rendezett buli előkészülteihez?

Akkor kattints ide a Benefitto színezőkért!

Szívesen segítenétek kismanónak, hogy a trambulinon ugrálva elérje a fellegeket is, esetleg Csiga Csoma kuckóját építenétek meg?

Akkor kattints ide a Land színezőkért!

Bibi az iskolában űr-helyismeretből felel. Segítsetek neki! Berci pedig várja a gyerekek segítségét az elromlott űrrakéta megjavításához.

Kattints ide a Planet színezőkért!

Örömmel vesszük, ha belekukkanthatunk a gyerekek műveibe, küldjetek nekünk az elkészült varázslatokból az info@plukkido.hu címre. 

Ha még nem használtad a Plukkido játékokat a hétköznapi nevelési problémák játékos megoldásához, akkor az alábbi képre kattintva olvass rólunk bővebben és tapasztald meg, hogy a gyermeki fantázia és a pozitív szülői kommunikáció hogyan lehet segítségedre a mindennapos nevelésben.