Régi játék Új ötlet pályázatunk a végéhez közeledik

Sok pályázat érkezett, de díj is rengeteg van, úgyhogy nagy eséllyel pályázhattok még! A zsűri pedig lelkes, ezért terhelhető, küldjétek a pályaműveket.
Kik is zsűritagjaink és miért pont őket választottuk?

ViragErika_csalados

Vágó Erika, az Okosjáték tulajdonosa, akinek csodálattal figyeljük azt a lelkesedését és kemény munkáját, amivel az általa megálmodott üzlet újtait egyengeti, ahogy a közösségét építi. Erika nem csak egy játékboltot szeretett volna létrehozni, hanem egy klubot szülőknek és gyerekeknek, hogy újra egymással játszanak, ne a TV és számítógép előtt üljenek.

szigetihajni_csalados

Szigeti Hajni, újságíró, blogger, akinek családanyaként átélt élményeiről szóló írásai sokszor meglepően hirtelen váltással humorosak és elgondolkodtatóak, őszinték, sőt tabufeszegetőek. Minőségi élmény olvasni gyerekneveléssel kapcsolatos írásait, gyakran magunkra ismerve nevetünk rajtuk, kiszakadunk a megszokott rutinból és ha csak egy rövid időre is, képesek vagyunk nézőpontot váltani.

danyikrisztian_csalados

Dányi Krisztián, a színészek és közszereplők zsúfolt életét élve is igyekszik minél több időt kisfiával tölteni, sokoldalú személyiség: színész (nem mellesleg épp a Karinthy Színház 2014-2015-ös évadának legjobb férfi színésze), zenész, családapa, horgász, egy jelnyelvet ismerő motoros, a kreativitás és az eredetiség elkötelezett híve.

Hát ezért döntöttünk mellettük. Ráadásul győzködni sem kellett őket, szívből segítenek nekünk. Ezúton is köszönjük nekik!

Ezen a facebook oldalon inspirálódhattok, néhány pályázatot meg is mutatunk itt:
https://www.facebook.com/events/424098387751593/

A pályázati kiírást itt is megtaláljátok:
https://plukkido.hu/plukkido-es-okoanyu-palyazata/

Június 30-ig várjuk a pályaműveket!