Referenciáink

 

Orvosi mesék

Az orvosi rendelők félelmetes helyszínek lehetnek a legkisebbek számára, ami megnehezíti a vizsgálatokat és a kezeléseket, továbbá stresszes élményként maradhatnak meg a gyerekekben. Ebben segítenek a Plukkido orvosi rendelők számára készülő egyedi, professzionálisan narrált meséi, amelyek egy varázslatos világba kalauzolva mutatják be a rendelőt és a vizsgálatokat, a kezelések menetét, valamint felkészítik a gyerekeket arra, ami rájuk vár.

Varázslatos fényképek (vérvétel)

Fogászat a tengerparton (fogászat)

Mesék a MediKidstől

Ügyfelünk a TritonLife MediKids

 

Plukkido érzékenyítő mesék

A Plukkido játékosan fejlesztő és szórakoztató, képernyőmentes mobil alkalmazásában az autóutak során arról mesélnek a Plukkido manói, amit a gyermek az autó ablakából lát. Ezen történetek és mesék között kiemelt szerepet kapnak az érzékenyítő tartalmak, amelyek segítik a szülőt a legnehezebb témák megbeszélésében is.

Berkenye fa

Hangkavalkád

Kíváncsiságillat

Seholsincs pálca

 

 

Bethesda Gyermekkórház

A Bethesda Gyermekkórházzal több kisebb projektben működött együtt a Plukkido az elmúlt évek során. Legutóbbi közös munkánk a Bethesda MocorGO, a gyermekek pszichomotoros fejlődését segítő kiadványához írt mesék és mesés gyakorlatok elkészítése volt.

Tudjon meg többet a mesés feladatokról a Plukkido MocorGO oldalán.

Mese Tagóvoda Játszótéri Együttműködés

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda Mese Tagóvodájának udvarán indultak el 2021 júliusában az egyedi, adott óvodára szabott játszótéri digitális kalandjaink, amelyek során bajba jutott manók kérik a gyerekek segítségét a helyszínen.

Játékalapú gyereknevelés a Plukkido módszerével

A Plukkido módszertanáról a Móra Könyvkiadó gondozásábant, Dr. Gyarmathy Éva ajánlásával jelent meg könyvünk Játssz, mesélj és figyelj! címmel.

A könyvben leírt célok megvalósítását segítik a játékos feladatok és a gyermekeket megszólító mesés manólevelek. A módszer a Plukkido nevelést segítő termékcsaládját használó több ezer család tapasztalatain, többéves fejlesztésen és az alkotók szakmai tudásán alapul.

Ajánljuk minden kisgyermekes szülőnek, aki meséken keresztül játékosan szeretné problémamegoldásra nevelni gyermekét és önmagát, és kíváncsi arra, hogyan segíthet a fantázia a feszültségek kezelésében.