Motivációs játékok a pozitív nevelésért

Bölcsődékben, óvodákban, iskolákban is!

Szeretnéd, hogy a rád bízott gyerekekkel napról napra több sikerélményetek legyen? Szívesen kipróbálnád, hogyan érhetsz célt játékkal, még a problémásabb helyzetekben is?

Próbáld ki a Plukkido három részből álló, fantáziát megmozgató, meséken alapuló motivációs játékait!

A pszichológus és szociálpedagógus tervezők által kifejlesztett, innovatív módszertan segít

  • a hatékony és kedves kommunikációban
  • az együttműködő légkör kialakításában
  • a feszült helyzetek játékos feloldásában
  • a gyerekek problémákkal való megküzdésében
 • a motiváció fenntartásában
 • a kompetenciaélmény növelésében

 

Elismerések

 

 • A gyerekeket könnyen elvarázsolhatod a mesevilággal, amelynek történéseit az ő valós viselkedésük alakítja.
 • A 12 nevelési helyzetre írt, kész mesegyűjteményünk segítségével, minden helyzetet hatékonyan tudsz majd kezelni.
 • A játékszettenként 36 (összesen 108) koronggal végtelen sok visszajelzést és mesét megjeleníthetsz.
 • A pozitív megerősítések hatására  a gyerekek kivirulnak, motiváltak és együttműködőek lesznek.
 • A személyre szabható, rugalmasan alakítható játékmenet minden helyzetben komfortossá és könnyen alkalmazhatóvá teszi az eszközt.
 • A módszertant később bármilyen nevelési helyzetben, a játéktól függetlenül is alkalmazhatod.

Szeretnél már most többet megtudni egyedülálló módszertanunkról? Akkor kattints ide!

Letöltés

A kidolgozott módszertan mellett

 • online közösséget,
 • folyamatos szakmai támogatást és
 • konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Csatlakozzatok ti is ahhoz a több mint 4500 szülőhöz, pedagógushoz, fejlesztőpedagógushoz és pszichológushoz, akik már sikeresen használják játékainkat!

Pedagógusok tapasztalata a játékkal kapcsolatban

“Azt tapasztaltuk, hogy a pozitív megerősítésekkel és a manók folyamatos jelenlétével komoly változás történt a csoport életében. A gyerekek napi szinten várják és emlegetik a manóinkat, figyelik és számon tartják a változásokat a táblán.
Érzelmileg kötődnek a figurákhoz, emiatt nagyon erős bennük a megfelelési vágy.

Jó szívvel ajánljuk bármelyik intézménynek az eszköz használatát, mert tapasztalataink alapján, rendkívül pozitív hatással van a gyermekek szociális képességeinek fejlődésére – együttműködő képesség, türelem, kudarctűrés, odafigyelés a másikra,
segítőkészség, empátia, egymáshoz való alkalmazkodás.”  

Farkas Irén – tagóvoda vezető

“Nálunk is nagyon élvezik. Imádják a szereplőket. Simogatják őket, beszélnek hozzájuk. Már elkezdtük az első témánkat, ami a civakodás, konfliktuskezelés. Azt vettem észre, hogy már azzal sokat értünk el, hogy sokkal több pozitív visszajelzést kapnak. Teljesen elvarázsolta őket a játék.”

“Olyan büszkeség volt a gyermek arcán. A társai megölelték és pozitív visszajelzéseket adtak neki. Nap mint nap középpontban vannak a Manók. Remélem, hogy sok ilyen szuper élményt szerezhetünk még!”

Blogunkon további óvodai tapasztalatokat, ajánlásokat és részleteket olvashatsz

Ez a blogbejegyzés a XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda tagóvodáinak, a játék bevezetése körüli gyakorlati tapasztalatairól szól, melyet egy csoportbeszélgetést követően foglaltunk össze 24 óvodapedagógus részvételével.

Ebből a blogbejegyzésből további érdekes részleteket ismerhetsz meg, és azt, hogy miért ajánljuk mi és a már Plukkido használó pedagógusok táblajátékainkat bölcsődei- és óvodai és kisiskolás csoportok számára.

Ebben a blogbejegyzésben 90 óvodapedagógus, óvodavezető véleményét ismerhetitek meg a Plukkido módszerről az ország minden tájáról.

Ebben az interjúban 3 Plukkido táblajátékot használó óvodai csoport életébe kukkanthatunk bele az óvodapedagógusok beszámolói alapján, melyet fél éves intenzív használat után osztottak meg velünk részletesen.

Az interjú második részében pedig legnagyobb Plukkido táblajátékkal kapcsolatos sikerélményükről számoltak be az óvónők.

A játékokat kísérő meséket, azaz Manóleveleket itt tudod letölteni. 

Ha kérdésed van, és a módszertani kiadványunkban, illetve blogcikkjeinkben sem találtad meg rá a választ, keress minket, segítünk!

Az alábbi gombra kattintva közvetlenül tőlünk, szakember tervezőktől kedvezménnyel rendelheted meg a csoportok számára megfelelő 3 játékból álló szettet. PLUSZ AJÁNLAT! A 3 játékból álló szett rendelése mellé MOST 200.000 Ft értékű 1 éves konzultációs csomagunkat ingyenesen biztosítjuk, amennyiben az 1 éves használatról a pedagógusok írásos összefoglalót készítenek számunkra. A rendelés megjegyzésében jelezd számunkra, ha igényt tartasz a szakmai konzultációra, azaz ha szeretnéd, hogy végigkísérjünk benneteket a játékban, segítsünk a használatban.