Vélemények, tapasztalatok a Plukkido játékairól egy csokorban

Benefitto és Land gyereknevelést segítő játékaink mára már több mint 2500 magyar család szép és hasznos kellékei. Tapasztalataik fontosak számunkra, közösségünkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a írásokat, melyekben gyakorlott, Plukkido módszert használó családok nyilatkoznak, írnak véleményt és tapasztalatokat különböző témákban. Kattints a téged érdeklő témára és olvasd el a cikket!

posztkep_gyerekes_2

20 család visszajelzése 1 cikkben. Katt!

Nevelési helyzetek, melyekben bizonyítottak a játékok. Katt!

A családtagok hozzáállása a Plukkido szemléletéhez. Katt!

Testvérek civakodása ellen játékainkkal. Katt!

Tapasztalatok otthonról való elindulás, öltözködés témában. Katt!

Közösségbe szoktatás, bölcsi- és ovikezdés. Katt!

Kiknek ajánlják játékainkat vásárlóink? Katt!

Családok legkedvesebb Plukkido élményei. Katt!

Tapasztalatokról röviden. Katt!

Tapasztalatokról részletesebben. Katt!

Vásárlóink véleménye arról, hogy miért, mitől működnek a játékok? Katt!Land_figurak_kupacbanFIGYELEM! Mindkét táblajátékunkhoz mesék is tartoznak, melyeket a gyerekek egy Manótól érkező levél formájában kapnak (természetesen a szülő közreműködésével). Ezek a levelek azt a célt szolgálják, hogy akár évekig változatosan tudjátok használni a játékokat és a gyerekek kíváncsisága folyamatosan segítségetekre legyen a játékos kommunikációban. A régebbi cikkekben az szerepel, hogy a játékainkat életre keltő, gyerekeknek szóló meséket, azaz Manóleveleket hetente küldjük vásárlóinknak. Ez a terméktámogatás 2017-ben megváltozott, bővült. Jelenleg minden új vásárlónk elérheti régebbi meséinket, Manóleveleinket, nem csak hetente egy-egy újabb mesét, valamint hozzáfér az időszakosan, különböző nevelési helyzetekre készített új történeteinkhez is. Már most elérhető 12 nevelési helyzethez egy-egy készre írt Manólevél a gyűjteményünkben, de a blogunkban további témákat is találtok, melyekre szintén készítettünk segítségként kész történeteket. A játékainkat kísérő támogatásról és működésükről ITT olvashatsz.

Ha szeretnéd kipróbálni Benefitto vagy Land mágneses táblajátékunkat, akkor az alábbi gombra kattintva, itt a weboldalon közvetlenül tőlünk, a Plukkido szakember alapítóitól vásárolsz. A Benefitto-t javasoljuk 4 éves kor alatt, a Land-et 4 éves kor felett. Ha mindkét korosztályba tartozó gyermeked van, akkor választhatod a két játék kombinációját vagy az alábbiak alapján tudsz dönteni:
1. a Benefitto játékot kicsit könnyebben tudod majd irányítani, mint a Land-et. A főszereplők itt főként a Manók.
2. A Land több állatfigurát tartalmaz, a kalandok rájuk épülnek.
Aktuális szállítási határidőnket (általában 2-4 munkanap) és akcióinkat szintén a Megrendelés oldalon találod (a fent hivatkozott cikkekben szereplő akciók nem aktuálisak). A megrendelés pillanatában megkapod online kiadványunkat, mely minden tudnivalót tartalmaz a módszertanról és a játék menetéről. De természetesen mi is ott leszünk, ha segítségre lesz szükséged.

Tablamagyarazat_fb